Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu miały by być?
Jak większość z Was (często Was podczytuję) jestem po stracie. W tej ciąży całe szczęście wszystko jest dobrze i oby tak już zostało do grudnia. Jestem na zwolnieniu już od 8 tygodnia ciąży. O i tutaj jest moje pytanko do dziewczyn, które też są już na zwolnieniu. Mój lekarz przesyła elektronicznie zwolnienie jedna kopia do pracodawcy druga do ZUS-u tak mówił. Czy w takim razie ja muszę zanosić do ZUS-u jakieś dok? Jestem już całkiem pogubiona, nigdy nie byłam na zwolnieniu dłużej niż tydzień więc nie orientuję się zupełnie. Proszę, POMÓŻCIE 
Witam przyszłe mamusie przyjmiecie mnie?
Mam na imię Karolina, 20 grudnia skończę 26 lat więc będziemy z dzidzią z tego samego msc, termin mam na 06.12 wiec MikołajkiJak większość z Was (często Was podczytuję) jestem po stracie. W tej ciąży całe szczęście wszystko jest dobrze i oby tak już zostało do grudnia. Jestem na zwolnieniu już od 8 tygodnia ciąży. O i tutaj jest moje pytanko do dziewczyn, które też są już na zwolnieniu. Mój lekarz przesyła elektronicznie zwolnienie jedna kopia do pracodawcy druga do ZUS-u tak mówił. Czy w takim razie ja muszę zanosić do ZUS-u jakieś dok? Jestem już całkiem pogubiona, nigdy nie byłam na zwolnieniu dłużej niż tydzień więc nie orientuję się zupełnie. Proszę, POMÓŻCIE
![]()
To, że bliźniaki, to nie znaczy, że muszą się urodzić wcześniej i być w inkubatorze. Gdyby tak było, to dawniej żadne z bliźniaków by nie przeżyły, bo dzieci rodziły się w domu i nie było czegoś takiego jak inkubatory. A przecież przed rozwojem medycyny po świcie chodziły bliźniaki, nawet jednojajowe, gdzie jest to jeszcze trudniejsza ciąża niż z dwujajowymi.
Witaj!Witam przyszłe mamusie przyjmiecie mnie?
Mam na imię Karolina, 20 grudnia skończę 26 lat więc będziemy z dzidzią z tego samego msc, termin mam na 06.12 wiec MikołajkiJak większość z Was (często Was podczytuję) jestem po stracie. W tej ciąży całe szczęście wszystko jest dobrze i oby tak już zostało do grudnia. Jestem na zwolnieniu już od 8 tygodnia ciąży. O i tutaj jest moje pytanko do dziewczyn, które też są już na zwolnieniu. Mój lekarz przesyła elektronicznie zwolnienie jedna kopia do pracodawcy druga do ZUS-u tak mówił. Czy w takim razie ja muszę zanosić do ZUS-u jakieś dok? Jestem już całkiem pogubiona, nigdy nie byłam na zwolnieniu dłużej niż tydzień więc nie orientuję się zupełnie. Proszę, POMÓŻCIE
![]()
witaj, masz ciezka prace, ze na l4 os poczatku siedzisz?Witam wszystkie mamymam termin na 8 grudnia, to moja pierwsza ciąża, we wrześniu kończę 21 lat. Od początku jestem na zwolnieniu i zaczynam swirowac w domu.