No typowo fizyczna robota, magazyn noszenie albo kasa ale bez możliwości siedzenia, ludzi bardzo dużo, i po 13 godzin zmiany. Kierowniczka też nie fajna, jak bydło pogania nawet jak obiad jesz.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lee to lepiej, ze na l4 siedziszNo typowo fizyczna robota, magazyn noszenie albo kasa ale bez możliwości siedzenia, ludzi bardzo dużo, i po 13 godzin zmiany. Kierowniczka też nie fajna, jak bydło pogania nawet jak obiad jesz.
nie wolno w ciazy za duzo na sloncu siedziec!Taka piękna pogoda , nic tylko na dworze siedzieć, ale słyszałam, że raczej słońca powinnyśmy unikać, co o tym myślicie?
nie wolno w ciazy za duzo na sloncu siedziec!
oj tam, ale za to z jaka niespodzianka w brzuszkachTeż tak słyszałam, że lepiej słońca unikać. Niestety chyba zostaniemy blade w te wakacje![]()
oj jaka ja mam ochote pojechac se nad wode posiedziecJa to zawsze blada byłam, nawet po opalaniu nie było rezultatówhmm chyba zakupie jakiś parasol i i tak uderzę nad wodę. Marzę żeby trochę popływać
)