No typowo fizyczna robota, magazyn noszenie albo kasa ale bez możliwości siedzenia, ludzi bardzo dużo, i po 13 godzin zmiany. Kierowniczka też nie fajna, jak bydło pogania nawet jak obiad jesz.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lee to lepiej, ze na l4 siedziszNo typowo fizyczna robota, magazyn noszenie albo kasa ale bez możliwości siedzenia, ludzi bardzo dużo, i po 13 godzin zmiany. Kierowniczka też nie fajna, jak bydło pogania nawet jak obiad jesz.
nie wolno w ciazy za duzo na sloncu siedziec!Taka piękna pogoda , nic tylko na dworze siedzieć, ale słyszałam, że raczej słońca powinnyśmy unikać, co o tym myślicie?
nie wolno w ciazy za duzo na sloncu siedziec!
oj tam, ale za to z jaka niespodzianka w brzuszkachTeż tak słyszałam, że lepiej słońca unikać. Niestety chyba zostaniemy blade w te wakacje![]()
oj jaka ja mam ochote pojechac se nad wode posiedziecJa to zawsze blada byłam, nawet po opalaniu nie było rezultatówhmm chyba zakupie jakiś parasol i i tak uderzę nad wodę. Marzę żeby trochę popływać
)