• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Widzę dalej opalanie na tapecie :D

Wstałam juz godzinę temu ale nie chce mi sie cholernie podnieść. Mam lenia od samegu początku dnia. Chyba pora na sniadanko bo w brzuszku zaczyna mi burczec:) miłego dnia

reklama
Bonusowa, zgadzam się z tobą. Ja, mimo przejść, nie rezygnuję ze słońca. Staram się po prostu wtedy więcej pić. Co do filtrów to też nie stosuję jakichś ultra wysokich. Podczas spacerów w zasadzie tylko ramiona i kark smaruję bo to są moje najbardziej wrażliwe na słońce obszary. Nóg nawet nie smaruję.
A właśnie, tak a propos, czy możecie polecić jakieś dobre balsamy z filtrem. Ja całe życie stosowalam Garniera, którego po prostu uwielbiałam, a od kilku lat nigdzie go znaleźć nie mogę. Chyba zastał wycofany?

Miłego dnia

Dzień dobry

E no bez przesady długi rękaw w lato? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność ;)
Ja już mam ręce opalone.

Pola ja nie wiem, używam avonowych bo mam za free.

Aneta mnie też się nie chce wstać [emoji14]

Lux spokojnej pracy

Miłej soboty

Juz po sniadanku czekamy na pomiar cukru. Mialam jeszcze polską kielbaske od tesciowej to dzis fajne sniadanko było. Dzidzia w brzuchu na sam zapach sie kręciła:D nawet moj synek 2 latek lubi a ciezko go nakarmić. Hehe wiem ze niezdrowe ale czasami mozna sobie podjesc:D

Witam się i jak.

Kurde nic mi się robic nie chce.
Mam syf w chacie ale leżę jak ten kurz na szafkach.

Mnie na samą myśl o kiełbasie, kabanosie czy cos w tym stylu robi się niedobrze. U mnie tylko biała szyneczka z indyka wchodzi.

Mam pierogi z truskawkami na obiad [emoji7][emoji7][emoji7]

Mam wrażenie że chyba od wczoraj zaczynam odczuwać ruchy. Zawsze w tym samym miejscu, między spojeniem łonowym a pepkiem bardziej z lewej strony. Jak sie położę na plecach i wyciągne nogi.
Ale pewna jeszcze nie jestem
Jeżeli w poniedzialek na wizycie okaże się że dzidziol jest w tym miejscu będę miała pewność.
Ale żeby tak wcześnie?? Już
Sama zglupialam.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie się trafiło bardzo ruchliwe dziecko. Wczoraj i dziś próbowałam posłuchać tętna (a jakoś tak się zainspirowałam po wczorajszej próbie Bonusowej) no i wczoraj udało mi się złapać tętno dosłownie na ułamek sekundy, a dziś na dokładnie 15 sekund i młode "pomknęło gdzieś dalej". Jak byłam w ciąży z Bazylim, to nie dość, że to łożysko blokowało ruchy, to on się niewiele ruszał. Sam fakt, że jak się dość szybko usadowił głową w dół i trwał w tej samej pozycji do końca ciąży. Nie było gwałtownych zmian pozycji i strachu, czy się obróci odpowiednio do porodu. Obrócił się i tak już sobie siedział. Podobno to przez to miał potem asymetrię ułożeniową. Był wygięty w tą stronę w którą był wygięty w brzuchu i musieliśmy chodzić na rechabilitację.

Dzien dobry :)

Ja cos czuje, ze z tym detektorem tetna to bym ze strachu umarla. Panikara jestem straszna wiec raczej to nie dla mnie, a szkoda bo napewno jak ktos ma zdrowe podejscie to uspokaja.

Miala ktoras z Was rwe kulszowa? Chyba mnie dopada :( poki co nie jest to czesto i nie musze lezec, ale potrafi mnie tak zlapac, ze az mnie wygina. I zaliczylam dzisiaj rzyganko, a myslalam ze to juz za mna. Brr.

reklama
Dzien dobry :)

Ja cos czuje, ze z tym detektorem tetna to bym ze strachu umarla. Panikara jestem straszna wiec raczej to nie dla mnie, a szkoda bo napewno jak ktos ma zdrowe podejscie to uspokaja.

Miala ktoras z Was rwe kulszowa? Chyba mnie dopada :( poki co nie jest to czesto i nie musze lezec, ale potrafi mnie tak zlapac, ze az mnie wygina. I zaliczylam dzisiaj rzyganko, a myslalam ze to juz za mna. Brr.
mnie czasami takie skurcze biora w nogach na dluzsza chwile, ze hej, nie wiem czy to ta rwa czy nie, ale boli jak diabli i ruszyc sie nie moge

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry