Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to był festyn z okazji zakończenia roku przedszkolnego, były zabawy, tańce, konkursy, poczęstunek i przede wszystkim plac zabaw. Byłam sama z dwójką dzieci , syn biegał z kolegami samopas :O ale na szczęście teren był ogrodzony.Elifit czasem tak trzebaco było na festynie?
My znow jedziemy z malopolski nad morze, czyli cala polska do przejechania ale mysle ze dam rade [emoji6] bedziemy odpoczynki robic i pojedziemy w nocy to nie bedzie tak zleUff dobrnęłam wreszcie do końca wątku i jestem na bieżąco
Nie wiem czy mnie w tym roku wakacje nie ominą. Na razie mam dużo pracy, zamiast urlopu robię sobie czasem długie weekendy. Może jakoś pod koniec sierpnia-we wrześniu gdzieś pojadę jak już być może będę na zwolnieniu albo mój udział w projekcie się skończy. Moi rodzice pod koniec sierpnia jadą nad morze do sanatorium to może się podczepimyA jakieś dalsze podróże chyba zostawimy na przyszły rok, jak będę na macierzyńskim
![]()
My znow jedziemy z malopolski nad morze, czyli cala polska do przejechania ale mysle ze dam rade [emoji6] bedziemy odpoczynki robic i pojedziemy w nocy to nie bedzie tak zle
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom