Eraja
Fanka BB :)
Ja wczoraj zasnęłam po 2. Sen mnie nocą opuszcza. ^^ Ale spróbuję się ululać. Dobranoc Wariaty :*Dobranoc :* idźcie spać bo widać ze drugi trymestr i koniec z sennościakolorowych snów
) :*
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wczoraj zasnęłam po 2. Sen mnie nocą opuszcza. ^^ Ale spróbuję się ululać. Dobranoc Wariaty :*Dobranoc :* idźcie spać bo widać ze drugi trymestr i koniec z sennościakolorowych snów
) :*
![]()
To juz niedlugoja gdzieś pierwsze poczułam między 15 a 16 chyba
DobranocJa wczoraj zasnęłam po 2. Sen mnie nocą opuszcza. ^^ Ale spróbuję się ululać. Dobranoc Wariaty :*
Ok, czyli nie ma regulyJa mam obecnie 18 tydzień 5 dzień. Zaczęłam czuć 5 dni temu. Masz czas spokojnie.
Oj to moze rzeczywiscie antybiotyk juz bedzie koniecznyte syrop to juz pije trzeci w ciagu 6 dni![]()
Hej i ja wysłałam zaproszenie i chętnie dołączę: )Mamy 21 osób!! Kto chce dołączyć do fb zaprasza do znajomych najpierw @doublemummy czyli "Diana Farion- Sołtys" potem ona doda was do grupy.
następnie w przypiętym poście fb, napiszcie swój nick w komentarzu.
......:::::::::16t. i 6d::::::::.........
Podaj imię i nazwisko a najlepiej zapros mnie do Znajomych to Cie dodam Diana Farion Sołtys
![]()