reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No i narobiłyście mi ochoty na paprykę, miałam i tak iść na zakupy, to się zaraz zbieram i wiem co jeszcze kupić muszę. :D
Ja też planuję przeprowadzkę we wrześniu więc na razie staram się wstrzymywać zakupowy szał bo później więcej do przenosin będzie. Jedyne co to dostanięte drobiazgi i teraz czekam na paczkę ubranek spod Warszawy od siostry S która ma synka z lutego tego roku, ale to wiadomo no inna sprawa ;)

Dziewczyny, od czwartku w Lidlu [emoji16]
Link do: Czwartek, 20.07. - Lidl Polska

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
@chucherko a nie wrzuciłabyś przepisu na grudniówki od kuchni ;) Mi nigdy nie wychodzą :( A zjadłabym taką papryczkę

@Oska305, tak. Za moich pięknych czasów xD Chciałam dodać swoje zdjęcie (ale bez twarzy) bo tamten incognito avatar mnie wkurzał. Tylko takie znalazłam xD Tak przeglądałam te stare zdjęcia i zatęskniło mi się do tamtych czasów... A z drugiej strony to co mam teraz nie zamieniłabym na żadne wspomnienie wstecz. Wtedy nie znałam mojego kochanego Gburka i nie miałam dzieciątka pod serduszkiem <3 Jejjjj jak ja ich kocham... Dopadł mnie dziś przypływ nieograniczonej miłości :D
Cudnie wyglądasz [emoji7]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry