Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha ale się uśmiałamNie mozna żywności zanieczyszczone kocimi dochodami???? Le.... a taka lubie najbardziej....
Oj to ja często robie paprykę faszerowaną, mieskiem i ryżem mniamOoo pycha.!!! Pokaż nam chociaż nacieszymy się...!!! Zrobię za niedługo. raz w życiu robiłam. Było pyszne, miałam do tego sos pomidorowi i sos czosnkowy, bo ja uwielbiam wszytko tam gdzie czosnek!
......:::::::::18t. i 2d::::::::.........
Oj to masz to samo co ja.. Nie wiem jak ja to wszystko wysprzątam już po wykończeniu. Kurzu strasznie dużo.U mnie to samo! Tyle że przeprowadzka później.... Może może uda się w październiku ;-)
Właśnie wróciłam z budowy, mamy założony piec i już działa podłogówka, w następnym tygodniu lecimy z łazienkami i podłogami i ścianami ;-)
Ja cały czas się boję, że nie zdążę. Zanim się wprowadzę, urządze pokoik i pranie, prasowanie...Tez jeszcze nie wiem gdzie co trzymać... a rzeczy juz napływają... Trochę mnie to zaczyna przytlaczac
Cudnie wyglądasz [emoji7]@chucherko a nie wrzuciłabyś przepisu na grudniówki od kuchniMi nigdy nie wychodzą
A zjadłabym taką papryczkę
@Oska305, tak. Za moich pięknych czasów xD Chciałam dodać swoje zdjęcie (ale bez twarzy) bo tamten incognito avatar mnie wkurzał. Tylko takie znalazłam xD Tak przeglądałam te stare zdjęcia i zatęskniło mi się do tamtych czasów... A z drugiej strony to co mam teraz nie zamieniłabym na żadne wspomnienie wstecz. Wtedy nie znałam mojego kochanego Gburka i nie miałam dzieciątka pod serduszkiem <3 Jejjjj jak ja ich kocham... Dopadł mnie dziś przypływ nieograniczonej miłości![]()