Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaależ im dobrze z Tobą <3 Żyć nie umieraćU mnie żeby zobaczyć płeć to szturchał Małą glowicą by sie przekręciła, aby mi zdjęcie mógł zrobić. Ja na tym zdjęciu nie widzę nic, a podobno powinnam widzieć wargi sromowe
@Eraja mój T. po trzech dniach z moim tatą ma 3,5 kg na plusie. Ja na wagę nie odważyłam sie nawet wejść.![]()
Na codzień jestem spokojna, ale w dniu usg mam takie stresy. Mąż po usg zaprosił mnie na pizze także cieszę sięDokładnie chłopy... aczkolwiek trzeba być dobrej myśli kochananie trać wiary w to ze coś mogłoby być nie tak, dzieciaki to wyczuwają :* wiadomo że przez głowę przechodzą różne obawy, ale postaraj sie je odrzucić :* na pewno jest wszystko w porządku !! :*
Lekarz jest bardzo dobry, wizyta prywatna, więc mam nadzieję, że poświęci mi na tyle dużo czasu abyśmy dowiedzieli się jaka płećMoja Szwagierka tak zrobiła ostatnio. Była chyba z tydzień przed połówkowym na usg kontrolnym i powiedziała "Chcę znać płeć!" I leżała, leżała i leżała aż wypatrzył sisiora <3 Także liczę na to, że Twój lekarz też będzie skory do współpracy. Zwłaszcza że to połówkowe i to w 3D/4D![]()
A widzisz to nawet nie wiem. Myślałam, że 4d ma jeszcze ładniejszy obraz.Dziewczyny poprawcie mnie jeśli się myle, ale czy 4D nie oznacza ze jest to po porstu 3D w czasie rzeczywistym stąd to 4D ?
Ale Wam zazdroszcze, że juz dzisiaj macie połówkoweA widzisz to nawet nie wiem. Myślałam, że 4d ma jeszcze ładniejszy obraz.