pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ale daje mi dziś kręgosłup w dupe na dodatek zaczynam znowu kaszleć eh ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No brawo brawo ! Super wieści, gratuluję :-)Kochane moje, ale dziękuję Wam za troskę. Przepraszam, że tak długo. Obżerałam sie pizza jak napisała Rossiczka haha![]()
BEDZIE ZDROWA, PIEKNA, WYMARZONA DZIEWCZYNKA![]()
Super wieści [emoji7] [emoji7]Kochane moje, ale dziękuję Wam za troskę. Przepraszam, że tak długo. Obżerałam sie pizza jak napisała Rossiczka haha![]()
Super!! GratulujęKochane moje, ale dziękuję Wam za troskę. Przepraszam, że tak długo. Obżerałam sie pizza jak napisała Rossiczka haha
Aaaa! Cudnieeee!!!! Gratuluję i całuję! Łiiiii!!!!Kochane moje, ale dziękuję Wam za troskę. Przepraszam, że tak długo. Obżerałam sie pizza jak napisała Rossiczka haha![]()
Też co raz mocniej odczuwam plecyale daje mi dziś kręgosłup w dupe na dodatek zaczynam znowu kaszleć eh ..
dziękuje kochana .. ja już mega się męczę 2 ty kaszlu później przeszło na pare dni i znowu ...eh wakacje będę mieć cudneTeż co raz mocniej odczuwam plecy
Zdrowia Ci posyłam, żebyś biedna nie chorowała :*