Duża się wydaje. Jaki ma przedział wagowy? Zaproponuj niższą cene. Ja tak zrobiłam i nie było problemu.![]()
U mnie 200zl stan idealny, dużo ?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Duża się wydaje. Jaki ma przedział wagowy? Zaproponuj niższą cene. Ja tak zrobiłam i nie było problemu.![]()
U mnie 200zl stan idealny, dużo ?
![]()
Ja kielbase jem ze slodka musztarda miodowaDzień dobry
Ja dziś śniłam że rodziłam naturalnie bliźniaki ^^ 2500g każde, hihihihi
U mnie dziś w planach drobne porządki. Troszkę poodkurzam, wypiorę królicze ręczniki i zrobię naleśniki. Dziś na bogato bo z bananem, czekoladą i bitą śmietaną. Teraz mam ciekawe smaki słodko-mięsny. Ł się śmiał że wieczorem to kiełbasę powinnam zjeść zamiast z musztardą to z kremem czekoladowym
Temat kasy - temat rzeka. Ja o tym myślę na non stopie gdzieś od 2 miesiąca ciąży. Mieszkamy rok we własnym mieszkanku i wiecznie brakuje mi kasy żeby je uprzytulnić. Mamy gołe ściany xD Ale dziś zamawiamy narożnikTakże to zawsze mały kroczek w przód.
@Oska305 jak tam Twój twardy brzuś? Zluzował już? :*
Miłego dnia!![]()
Jest! Zapomniałam o niej!Ja kielbase jem ze slodka musztarda miodowasprobuj
nie wiem czy w polsce taka jest ale u mnie tak taka slodziutka mniam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo ja i takim sposobem przypomniałam sobie o kaczce z jablkami.... teraz musze zrobic kaczkę na obiad...@Eraja Ty i te Twoje snyJa tez mam smaka na mięso z słodkim, więc jem z owocami
łopatka wieprzowa z ananasem, jakie to pyszne
Zapomniałam zapytać, jak królik ?
Ooo ja i takim sposobem przypomniałam sobie o kaczce z jablkami.... teraz musze zrobic kaczkę na obiad...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam hehe ja mam glowe z przepisamiO matulu też bym zjadła, a ja kaczki z jabłkami nie umiem zrobić (tzn nawet nigdy nie próbowałam) zazwyczaj robię piersi w pomarańczach.... Ty masz zawsze setki fantastycznych przepisów, więc poproszę na Kaczuchę w jabłkach![]()