Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rossiczko dziekuje:*
Reniuszek no u nas te same torbiele w tych splotach tylko ze obustronne i mamy isc na echo serca przez to..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak będziemy zakładać jak będą wyniki z wymazu, bo bez tego nie można założyć. Mam nadzieję ze zdarzymy bo szyjka musi mieć 25mm na pesar.reniuszek - a lekarz nic nie mówił tobie o założeniu krążku czy jak to się nazywa aby zapobiec wcześniejszego porodu i na pewno ten torbiel się wchłonie
Lekarz mi to wlasnie pokazywał. To trochę przewrotne bo jak się docinanie to szyjka się wydłuża, więc sprawdzał bez doglebnehp dojezdzania głowica tak żeby wynik był jak najlepszy. No i tak wyszło@M@gda super wieści [emoji4] w takim razie chyba już na pewno urodzi się Żywia [emoji4] @reniuszek to faktycznie duża różnica ale moja lekarka mi mówiła, że to też może być zależne od tego jak lekarz bada i jak mocno uciska głowicą zobaczysz na kolejnym USG. Może Jasiu zmieni troszkę pozycje jak poleżysz i przestanie uciskać szyjkę. Dostałaś jakieś leki?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Duphaston powinien wspomóc szyjkę, będzie dobrze zobaczysz:-)Lekarz mi to wlasnie pokazywał. To trochę przewrotne bo jak się docinanie to szyjka się wydłuża, więc sprawdzał bez doglebnehp dojezdzania głowica tak żeby wynik był jak najlepszy. No i tak wyszłonarazie mam brać 6 z magnez witaminy duphaston no spa doraźnie.
Kurde kochana duphaston cały czas biorę biorę Ale to nic może taki mój urok ze tą szyjka jest niewydolna i już...Duphaston powinien wspomóc szyjkę, będzie dobrze zobaczysz:-)
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom