reklama

Grudniowe mamy 2017

Mi też już się nie chce pracować :) kiedy zamierzacie powiedzieć w pracy o ciąży? A rodzinę już poinformowalyscie?

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja powiedziałam rodzicom już tydzień temu, przy pierwszej becie [emoji4] Mąż wie już od niedzieli poprzedniej, gdy zobaczyłam 2 kreski.
Z resztą towarzystwa raczej wstrzymam się do 3 miesiąca

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W poprzedniej niestety nieudanej ciąży rodzice i rodzeństwo dowiedzieli się po drugiej becie, przyjaciele najbliżsi po serduszku uwidocznionym na usg. Cała reszta miała dowiedzieć się jak zobaczy brzuch..niestety niedoczekaliśmy . W pracy powiedziałam dosłownie 2 dni przed wlądowaniem w szpitalu, to był 10tydz, chciałam żeby mieli sporo czasu na znalezienie zastępstwa bo w połowie marca wbierałam się na L4.

Teraz o ciąży wiedzą tylko moja mama i rodzice narzeczonego i na razie tak zostanie.
Kurcze, stresuję się tą betą...a jeszcze tyle czasu do 15stej. Gwałcę stronę laboratorium.. a nóż wrzuca wcześniej.

Co do koloru wydzieliny to mam cały czas białą.

Witam nowe dziewczyny [emoji16] super, że jest nas coraz więcej [emoji6].
Trzymam kciuki za wszystkie bety i wizyty [emoji6].

Nie mogłam się w weekend skupić, mimo że czytałam na bieżąco praktycznie to nie udało mi się ani jednej wypowiedzi konkretnej sklecić [emoji6]. Pisałyście w sobotę o pizzy, narobiłyście mi takiego smaka, że wczoraj musieliśmy zamówić, a się dzielnie od 1 marca trzymałam bez słodyczy i fast foodów [emoji6].

@DigitalGirl mi ostatnio wrzucili wyniki już koło 12 (krew oddana o 8.30) [emoji6] także może się doczekasz szybciej [emoji6].

Z objawów to wydzielina się u mnie uspokoiła, nadal biała, ale jest jej już mniej niż przed weekendem. Nieustannie mnie suszy. Wczoraj mnie trochę ciągnęło podbrzusze (pierwszy raz), ale mieliśmy masę spraw do załatwienia i dużo chodziliśmy. Myślę, że to dlatego [emoji6].

Mężowi przekazałam nowiny wczoraj dopiero [emoji6]. Zdenerwował mnie w piątek i "za karę" przeczekałam do niedzielnego poranka [emoji6]. Idąc za ciosem od razu powiedzieliśmy moim rodzicom i dziadkom [emoji6]. Dzień wypełniony radością [emoji7]. Chciałabym teściom przekazać radosne nowiny przy Wielkanocnym śniadaniu osobiście, a nie przez telefon, ale decyzję pozostawiam mężowi [emoji6].

Miłego dnia [emoji6]!

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry