Ja wychodzę z łazienki i po dwóch minutach znowu mnie ciśnie. Zaczynam się martwićOj mnie ciśnie na siusiu i to bardzo. Czasami, rzadko, też mnie coś jakby podstrzypuje. Ale jest to niemal niewyczuwalne..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wychodzę z łazienki i po dwóch minutach znowu mnie ciśnie. Zaczynam się martwićOj mnie ciśnie na siusiu i to bardzo. Czasami, rzadko, też mnie coś jakby podstrzypuje. Ale jest to niemal niewyczuwalne..
Obyhmmm..no tak często to nie. Może to tylko chwilowe
MagMag ja tak będę miała za miesiąc jak skończę tą pracę, której mam już strasznie dość. Męczę się w niej. Dobrze, że mamy to forum. Jakoś mi łatwiej z tą myślą, że jesteśmy dla siebie, rozumiemy się i wspieramyJak to mówi mój kochany lekarz: wrzućmy na luz. Wszystko będzie dobrze. Dużo pozytywnych myśli każdego dnia. To najlepsze zarówno dla nas jak i dla dziecka. Dobra książka i relaks teraz w dużych dawkach.
Ta pogoda jest tak posrana, że wszystko możliwe. Ale ustąpiło, więc staram się być dobrej myśliMnie ciśnie coraz częściejale tak miałam też wcześniej
zaczyna macica naciskać na pęcherz
będzie coraz gorzej. Co do szczypania to może przewiałaś pęcherz ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom