Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Udanych zakupówA ja dopiero się wybieram.Moja Biedronka jest w remoncie i muszę jechać trochę dalej,ale Zobaczę się przy okazji z moją załogą![]()
Mąż mówi, że nie ma walki przy koszach także myślę, że spokojnie kupiszA ja dopiero się wybieram.Moja Biedronka jest w remoncie i muszę jechać trochę dalej,ale Zobaczę się przy okazji z moją załogą![]()
Ja zaczelam używać kremu synka - bambino, bo też miałam strasznie suchą skórę ostatnio i pomógł miAnkuś tez sie boje ale wlasnie nie podchodze do tego testu ze jest jakis mega wiarygodny..usg dla mnie wazniejsze
Moja skora woła o pomstę do nieba.Przesuszonaaaaaa
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo i cycki swedzą. Kupiłam sobie oliwke w żelu i się smaruje. Szczególnie nogi i cycki, bo strasznie suche.Ankuś tez sie boje ale wlasnie nie podchodze do tego testu ze jest jakis mega wiarygodny..usg dla mnie wazniejsze
Moja skora woła o pomstę do nieba.Przesuszonaaaaaa
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze nie, ale wieczorem będę zwijać jak wąż, żeby wypróbować pozycje z tej wydrukowanej etykietkiOoo, najładniejszy wzór wzięłaśJa teraz na podłodze alpejskie kombinacje urzadzam żeby ogarnąć jak w tym leżeć/siedzieć
![]()