Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak oceniasz szpital i personel?Hej dziewczyny. Ja nadal w szpitalu, nie dostaje tu nic wiecej niż to co brałam w domu, no oprócz tego wczorajszego zastrzyku do pupy...
Dziś miałam USG widziałam moje dwa Maleństwa są cudowne i takie rozrabiaki że masakra, wiercą się, kręcą, ruszaja nóżkami, rączkami, widok super [emoji173][emoji173][emoji173]
Dostałam też właśnie czopek bo od poniedziałku nie byłam za potrzebą...i na szczęście pomogło :-)
Jeszcze miałam dziś badanie na kozie lekarz powiedział że może w poniedziałek do domu pójdę...
I jak oceniasz szpital i personel?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj to na pewno, w pierwszej ciąży z Wojewódzkiego się 3 razy na żądanie wypisałam. [emoji6]Uważam że szału nie ma, ale jak będę rodzić to tutaj... Personel różny niektórzy lekarze spoko, niektórzy tacy trochę zadufani, pielęgniarki raczej wszystkie są w miarę miłe i pomocne. Więc jeśli tylko będzie tu miejsce to rodzić będę tutaj. Bardziej polecam Wyspiańskiego niż Wojewódzki w Bielsku.
Haha mam nadzieję, ale to super pomysłCzyli pijesz jutro Piccolo , super ;-)
To u mnie D/E gdzie jestem szczupłą osoba, więc dla mnie to zmora. Nie lubię swoich piersi. Do tego pewnie zrobią się zwisy większe jak są. No ale trudno.Ja miałam E/F później schudlam i cycki miałam D teraz znowu dobre są na mnie stare biustonosze
![]()