• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No masakra. Też właśnie myślałam że już będzie tylko lepiej, a.jest wręcz przeciwnie chyba tak jak dziś to się w tej ciąży jeszcze nie czułam. Co zjem to ble, tragedia. Jade zaraz po młodego do przedszkola, odstawiam go do babci i jade na rzesy bo już i tak nie uzupełniałam 4 tyg. Gdyby nie te niedzielne chrzciny to chyba bym sobie darowała tak mnie mdli i te wymioty. Mam nadzieję że tam wytrzymam :/
To wspołczuje Ci.Jak to kobieta musi się poświęcać a facet tylko garnitur i gotowy.Ja mam za tydzień komunię chrześniaka i ksiądz sobie wymyślił że chrzestni stoją obok dzieci w kościele... Już sobie wyobrażam jak ja tam stoję w taką gorączkę i duchote.A dzisiaj leżę plackiem,jeszcze głowa mnie zaczęła boleć.

1495190650-aaaaaa.jpeg
troche slonca znad morza przesyłam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku ale mi się chce fasolki szparagowej tak za mną chodzi że bym z kilogram jej zjadłam z masełkiem i bułką tartą idę się przejść na ryneczkę może już będzie ale wątpię i może cos mi jeszcze wpadnie w oko co bym zjadła

Jestem z bliskiej okolicy Warszawy :) Ale w Wawie bywam praktycznie codziennie, ze względu na pracę.
My też koło tego się staraliśmy i też jesteśmy po IVF innej możliwości dla nas nie było..
W której klinice się staraliście?
No właśnie moja lekarka też mnie wysyła i chyba nie będę się upierać na najbliższej wizycie. Tym bardziej, że i w pracy sobie poukładałam odpowiednio do sytuacji.
Ja pod Piasecznem mieszkam, tez gdzies z tej strony jestes?

Nie zastanawiaj sie. Jak daja to bierz. Swoja droga duzo nas tu po ivf. Z 6 juz chyba.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z bliskiej okolicy Warszawy :) Ale w Wawie bywam praktycznie codziennie, ze względu na pracę.
My też koło tego się staraliśmy i też jesteśmy po IVF innej możliwości dla nas nie było..
W której klinice się staraliście?
No właśnie moja lekarka też mnie wysyła i chyba nie będę się upierać na najbliższej wizycie. Tym bardziej, że i w pracy sobie poukładałam odpowiednio do sytuacji.
Aaa zapomnialam napisać, ktora klinika. Invimed. A wy?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry