Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tusiaczzek1988 a wiesz może jak tam się dostać z dworca na tą Żelazną ????
No masakra. Też właśnie myślałam że już będzie tylko lepiej, a.jest wręcz przeciwnie chyba tak jak dziś to się w tej ciąży jeszcze nie czułam. Co zjem to ble, tragedia. Jade zaraz po młodego do przedszkola, odstawiam go do babci i jade na rzesy bo już i tak nie uzupełniałam 4 tyg. Gdyby nie te niedzielne chrzciny to chyba bym sobie darowała tak mnie mdli i te wymioty. Mam nadzieję że tam wytrzymam :/Ja dopiero się zwlekłam z łóżka. Ta noc była okropna.Dzisiaj też się słabo czuję.Myślałam ,że już te mdłości i wymioty minęły a tu masz...
@iwilleatyou Zdrowia dla synka.
Dla wszystkich wizytujących samych dobrych wieści i cudnych widoków![]()
To odpoczywajcie i szybkiego powrotu do zdrowia dla synkaTak jak myslalam angina i antybiotyk. No coz. Poleze dzisiaj razem z frankiem w łóżku
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Troche Ci zazdroszcze tej weterynarii. Moza poza tym jednym aspektem z krowimi zadkami[emoji12] Kocham zwierzaki. Chyba nawet bardziej niż ludzi.![]()
![]()
Takie widoki... [emoji28] Na szczęście jako ciężarna mogę dzisiaj stać z boku i patrzeć![]()