reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nie dostał się do zadnego Przedszkola;((((((załamka..co za durny kraj

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Może idź porozmawiaj. Zapisz się na jakąś listę rezerwowych, jak ktoś zrezygnuje, żeby do Ciebie dzwonili. Moja bratowa tak zrobiła. Ale to prawda z tymi przedszkolami to jakiś koszmar.

Cześć dziewczyny :)

Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale przez pracę nawet nie miałam czasu się z Wami przywitać. Jestem w 11 tygodniu ciąży, to moja pierwsza ciąża, więc wszystko jest nowe :D staram się zdobywać nowe wiadomości :) czytając Was wiem, że wiele mogę się od Was dowiedzieć i utrzymywać kontakt. Termin mam na 21 grudnia :) Ostatnie dni pracy i od przyszłego tygodnia zaczynam wolne więc i na forum znajdzie się więcej czasu.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj! :)
Heh mamy ten sam termin☺

Ankus to nic nie da.. te listy rezerwowe to pic na wode..a jak ktos sie juz dostal to na pewno nie zrezygnuje z takiego miejsca bo wszyscy walcza jak głupi.Cholera mać

Millo i co teraz? Jakieś listy rezerwowe? Mi 4 lata temu też nie przyjęli córki do żadnego państwowego przedszkola ( powód ? nie uczęszczało do przedszkola żadne moje inne dziecko. Ba! jak ja innego dziecka nie miałam). Poszła więc Łucja do prywatnego i okazało się to super wyjściem:).Teraz już kończy zerówkę.

Cześć kochane. Dziękuję za tyle milych słów dotyczacych dzisiejszej wizyty. Mam ją dopiero o 18.30, do tego czasu cjyba zejdę na zawał. Wczoraj byłam nastawiona bardziej pozytywnie pewnie przez to ruszenie się maluszka, ale od tamtej pory cisza i znów wróciły obawy. Mam jakieś zle przeczucia nie wiem czemu. Sio! Muszę myśleć pozytywnie ale to strasznie trudne, straaasznie ;((( Przepraszam, że wieje ostatnio ode mnie takim pesymizmem ale boję się przeogromnie o maluszka;(

Ankus to nic nie da.. te listy rezerwowe to pic na wode..a jak ktos sie juz dostal to na pewno nie zrezygnuje z takiego miejsca bo wszyscy walcza jak głupi.Cholera mać

Ja dzieci Apisywalam w środku roku. Potem przenoailam do nowej bliższej placówki tez w środku roku. Zawsze bylo miejsce. Poczekaj cierpliwie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry