eklerkaa
Fanka BB :)
@Lenka0103 Witaj i super ze napisałaś, razem raźniej .!!!!!!!!! 
......:::::::::12tydz i 0dni::::::::.........
......:::::::::12tydz i 0dni::::::::.........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może idź porozmawiaj. Zapisz się na jakąś listę rezerwowych, jak ktoś zrezygnuje, żeby do Ciebie dzwonili. Moja bratowa tak zrobiła. Ale to prawda z tymi przedszkolami to jakiś koszmar.Nie dostał się do zadnego Przedszkola;((((((załamka..co za durny kraj
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Heh mamy ten sam termin☺Cześć dziewczyny
Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale przez pracę nawet nie miałam czasu się z Wami przywitać. Jestem w 11 tygodniu ciąży, to moja pierwsza ciąża, więc wszystko jest nowestaram się zdobywać nowe wiadomości
czytając Was wiem, że wiele mogę się od Was dowiedzieć i utrzymywać kontakt. Termin mam na 21 grudnia
Ostatnie dni pracy i od przyszłego tygodnia zaczynam wolne więc i na forum znajdzie się więcej czasu.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj!![]()
Dobrze wiedzieć, że jest ktoś tutaj na tym samym lub podobnym etapieHeh mamy ten sam termin[emoji5]
Ja dzieci Apisywalam w środku roku. Potem przenoailam do nowej bliższej placówki tez w środku roku. Zawsze bylo miejsce. Poczekaj cierpliwie.Ankus to nic nie da.. te listy rezerwowe to pic na wode..a jak ktos sie juz dostal to na pewno nie zrezygnuje z takiego miejsca bo wszyscy walcza jak głupi.Cholera mać
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom