DianaO
Fanka BB :)
O no popatrz a ja mam tu znajoma która właśnie w 3ciej ciąży jest, w 21tc I miała za każdym razem robią E I teraz też będzie miała, hm..... CiekaweJa nie miałam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O no popatrz a ja mam tu znajoma która właśnie w 3ciej ciąży jest, w 21tc I miała za każdym razem robią E I teraz też będzie miała, hm..... CiekaweJa nie miałam![]()
Do tego co robił mi USG genetyczne m jechać w 19 tygodniu , ale dzisiaj jadę do swojego lekarza
Może zależy od szpitala, od przychodni, nie wiem... Na pewno mi nie proponowali, zauważyłabym. Wiedziałam, że w Polsce moje koleżanki to robią, i nawet się dziwiłam, że nikt mi nie proponuje, ale uznałam, że w UK to standard.O no popatrz a ja mam tu znajoma która właśnie w 3ciej ciąży jest, w 21tc I miała za każdym razem robią E I teraz też będzie miała, hm..... Ciekawe![]()
Może, zapytaj midwife przy następnej wizycie czy będziesz mieć glucose tolerance test w 28tc, bo w pierwszej nie miałaś, a masz znajome w ciazy na tym samym etapie i wiesz ze one już mają umówione daty.Może zależy od szpitala, od przychodni, nie wiem... Na pewno mi nie proponowali, zauważyłabym. Wiedziałam, że w Polsce moje koleżanki to robią, i nawet się dziwiłam, że nikt mi nie proponuje, ale uznałam, że w UK to standard.
Ja miałam w UK w pierwszej ciąży.Ja nie miałam![]()
Spytam. 11 lipca mam pierwszą wizytę u docelowej położnej.Może, zapytaj midwife przy następnej wizycie czy będziesz mieć glucose tolerance test w 28tc, bo w pierwszej nie miałaś, a masz znajome w ciazy na tym samym etapie i wiesz ze one już mają umówione daty.
Ja znam wszystkie daty wizyt aż do września teraz.
Moja dzisiaj mnie poinformowała że przenosi się do innego szpitala w innym mieście i w sierpniu poznam nowa położna, ponoć świetna super itd. Ech. No zobaczymy.Spytam. 11 lipca mam pierwszą wizytę u docelowej położnej.
Ciekawe, czy to będzie ta sama, co w pierwszej ciąży. Nie lubiłam jej, ale koniec końców praktycznie uratowała mi laktację i dzięki niej nadal karmię, więc...![]()
Na pewno będzie dobrze, dawaj znać zaraz po wizycieDziękuję dziewczyny bardzo za dobre słowo , przekonałam cały internet i wyczytalam że u dużo dzidziusiów ta przezierność jest duża a dzidzie rodzą się zdrowe ,mam wielką nadzieję że tak też będzie u mnie [emoji110]