Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już się prawie zastanawiałam czy mi wody nie odeszły.. a tak poważnie, można coś z tym zrobić? Coś ginekolog na to może zaradzić?U mnie też,jak z kranu. Męczące bardzo :/
Nie kochana to naturalna ochrona dzidzi przed bakteriamiJuż się prawie zastanawiałam czy mi wody nie odeszły.. a tak poważnie, można coś z tym zrobić? Coś ginekolog na to może zaradzić?
Ja tez czasem jak ze mnie chluśnie to sie aż boje czy wszystko ok :O dopoki nie ma nieprzyjemnego zapachu, świądu itd to normalne... Mama ginekolog teraz zachęca do akcji "wietrzenie narodowe"- spanie bez majtek w nocy, nieuzywanie wkladek w dzien. Podobno reguluje to ilosc wydzieliny ibabki piszą, ze po kilku dniach faktycznie jest poprawa. Nie wiem jak to sie ma do ciąży... Poza tym musialabym majtki zmieniac chyba z 5 razy dziennie jakbym nie miała wkladki:/Już się prawie zastanawiałam czy mi wody nie odeszły.. a tak poważnie, można coś z tym zrobić? Coś ginekolog na to może zaradzić?
Gazetka od kiedy? Bo mam nowa na Blixie od 02.07 i nie ma tam nic ciążowegoWitam sie
My dzis przemeblowanie u dzieci i rozkrecabie szafy..kurczak juz w piekarniku, a ja glodna jak nie wiem
Tez mam akcje na słoneCo do uplawow jak mam, ale nie zeby sie lało, bardziej jakbym ciągle podniecona była
Pogoda tez dziwna, wczoraj upal, dzis 17st, ale slonko sie przebija,nie jest źleM na szczęście dzis w domu, oby jutro pracy nie wymyslil...
Aaa, w nowej gazetce lidla jest duzo rzeczy dla dzidzi i staniki do karmienia beda i leginsy ciążowe![]()
Hmm.. W pracy bez wkladki.. oj niezły ubaw mieliby ze mnie wszyscyJa tez czasem jak ze mnie chluśnie to sie aż boje czy wszystko ok :O dopoki nie ma nieprzyjemnego zapachu, świądu itd to normalne... Mama ginekolog teraz zachęca do akcji "wietrzenie narodowe"- spanie bez majtek w nocy, nieuzywanie wkladek w dzien. Podobno reguluje to ilosc wydzieliny ibabki piszą, ze po kilku dniach faktycznie jest poprawa. Nie wiem jak to sie ma do ciąży... Poza tym musialabym majtki zmieniac chyba z 5 razy dziennie jakbym nie miała wkladki:/