Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie wcinam bez drozdzy z dzemem wisniowym ☺ALE CHCE MI RACUCHÓW, koniecznie z jabłkami, wracam o 17 do domu i zaczynam robićale dzidzia ma życzenia
Piekne te rzeczy z lidla! Moze cos jeszcze dostane jutro albo przy nastepnej takiej akcji![]()
Łącze sie w bólu..tez mam takie dni i mniete to denerwuje :/
Czekaj, ale masz corki i chcialas kolejna? Fajnie jak teraz chlopak![]()
Nie, nie wymieniam, bo z tyłka mi nie zlatują, a "s" mialabym w sam raz teraz, a do jesieni pewnie sie jeszzcze powieksze [emoji14]@Darina88 ja mam to samo ale nie mialam takich przebojów jak Ty i mam nadzieje jednak nie miec..ale tak co jakis czas nie moge oddychac:/ mam tak jak spie w megawilgotnym albo duzo kotow jest. Taka ala alergia, ale tylko za dzieciaka tak mialam teraz unikam takich miejsc. Ponoc w ciazy sie zdarza. Kazdy cos ma z urokow ciazy:/ polecaja spac wyzej ale ja nie mogę ..wole posiedziec przed tv i w dzien odespac@Dagaa11 a wymieniasz spodnie ?mozesz wymienic jak masz paragonik. Wymien sobie
Kurna juz tyle wykupili? Ja dzis troche poza zasiegiem lidla bo w miescinie tesciow nima a wyjątkowo caly dzien dzis jestesmy. Myslalam o jutrze ale i tak nie wiem czy cos bym kupila. Chyba od wrzesnia zaczne a na razie buszuje w second handach
Dzidziol ponic spi 20h dziennie..u was tak jest? Bo jak ide na siku nad ranem to moj juz nie spi jak sie budze i leze to przybija piatki albo kopniaki strzela, po jedzeniu zawsze, teraz mi stuka i wieczorem z godzine albo i 2 non stop kopie..ruchliwy ten moj ziomeczek
@Aguu..la super :* teraz odpoczywaj i na spokojnieczekamy na piekne wyniczki
@PatkaPatka haha zjadlabym caly swiatja dodalabym tlusty
slodkie nie ale wszystko smazone albo tluste mniam!