Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykre to jestDzidzia ponoć śpi teraz z 18h łącznie.
Dziewczyny jestem załamana, przepraszam że taki delikatny temat porusze ale właśnie się dowiedziałam że moja znajoma, mama dziewczynki z klasy mojego syna straciła ciąże. W zeszła środę miała bóle, usg nie wykazało aktywności serca, w czwartek powtórzyli usg żeby potwierdzić, w piątek ja położyli do szpitala i w sobotę urodziła martwego synkaa ciaza już była dość zaawansowana....
Masakra jakaś, aż się pozbierać nie mogę po tej wieści....
No nie wiadomo, ponoć dzidzia wydawała się totalnie zdrowa i oględziny nic nib wykazały..... 4tyg temu miała usg i wszystko było ok, tu przepływów nie sprawdzają z tego co się orientuję....Przykre to jesti temu te ciąże to taki strach bo nigdy nie wiadomo
eh
Tyle ze w Uk to ciężko jest kontrolować ciążę jak sama wiesz :/ tam Cię coś boli to nie zbadaja dokladnie tylko nospe czy coś takie i tylea nie wiesz czy przepływy miala badane ? bo jak wysoka ciąża to głównie kiepskie przepływy skurcze szyjka tego typu :/ przykro mi
Być może tutaj byl problem jak serduszko przestało bic :/ bo jak sa słabe przepływy to i dzidzia niedotleniona i cokolwiek się może porobić . Ale teraz to juz sobie można gdybac :/ ja swoje mam na cmentarzu także wiem co to znaczy pochować straszne przezycie , ale im wyższa ciąża tym bardziej współczuję rodzicom bo tragedia niesamowitaNo nie wiadomo, ponoć dzidzia wydawała się totalnie zdrowa i oględziny nic nib wykazały..... 4tyg temu miała usg i wszystko było ok, tu przepływów nie sprawdzają z tego co się orientuję....
Nasz ludzki rozum nie pojmie niestety czemu tak ...Ja urodzilam syna z wezlem prawdziwym na pepowinie, zrobil sobie supelek jak jeszcze mial dużo miejsca i tak do konca ciazy..cud, ze nie przekrecil sie i nie zacisnal pepowiny..sytuacje sa bardzo różne![]()
Ja panikara nie jestem, ale takze mam mysli czy wszystko bedzie dobrze, teraz jakos boje sie porodu, a raczej komplikacji i nie wiem dlaczego, bo nigdy ich nie mialam..
Byle juz urodzic..ja zawsze mowie, ze te co chodza pija, pala w ciazy, to donisza isię urodza bez problemu. Mam taka znajoma, 8 dzieci, kazde rodzila pod wplywem, cale ciaze pila i zero komplikacji...
Ona była 6tyg wyżej z ciaza niż ja więc nie wiem czy że zdrowym brzuszkiem chce jej się teraz narzucać... Mnie by chyba bolał widok brzuszka w którym się rozwija chłopczyk....Być może tutaj byl problem jak serduszko przestało bic :/ bo jak sa słabe przepływy to i dzidzia niedotleniona i cokolwiek się może porobić . Ale teraz to juz sobie można gdybac :/ ja swoje mam na cmentarzu także wiem co to znaczy pochować straszne przezycie , ale im wyższa ciąża tym bardziej współczuję rodzicom bo tragedia niesamowitajeśli masz z nia dobry kontakt to zawsze możesz z nia porozmawiać bo sama też masz straty wiec wiesz jakie uczucia kierują człowiekiem wtedy to się zyc nie chce i pomoc jest jak najbardziej potrzebna