reklama
Jestem załamana. Ryczec mi sie chce znowu mnie czeka leżenie. Rozwarcia nie mam ale szyjka sie bardzo skróciła i ma 3 cm. :( moge nie donosic ciazy. Jedyna dobra wiadomosc ze dzidzia zdrowa i duza wazy 320 g. I moja intuicja sie nie sprawdzila bedzie na 100% chłopak

reklama
Jestem załamana. Ryczec mi sie chce znowu mnie czeka leżenie. Rozwarcia nie mam ale szyjka sie bardzo skróciła i ma 3 cm. :( moge nie donosic ciazy. Jedyna dobra wiadomosc ze dzidzia zdrowa i duza wazy 320 g. I moja intuicja sie nie sprawdzila bedzie na 100% chłopak
Aż tak zle z ta szyjka? Mi lekarz mowil, ze musi być powyzej 2.5 cm, myslalam ze 3 to nie taka tragedia? Ja mam 4cm i tez siw zaczynam juz nakręcać :/

Gratuluje chlopca! Na pewno donosisz, tylko bardzo bardzo na siebie uwazaj! Ciagle lezenie to nic fajnego, ale dasz rade! Masz dla kogo sie starac! [emoji6]

Skurcze skurcz ami ale obiad zjeść trzeba a żeby zjeść trzeba zrobić więc.... Na mega szybko spaghetti.
Screenshot_20180712-152809.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180712-152809.jpg
    Screenshot_20180712-152809.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 265
Kochana 3cm to jie jest tragedia, nie urodzisz za chwilkę, fakt możesz nie donosic do terminu i lepiej by było gdyby Ci jakoś w okolicy 25tc założyli pessar ale generalnie to nie jest aż taka masakra słonko :* będzie dobrze, lez odpoczywaj :)

Natka odpoczywaj a zobaczysz będzie dobrze. Ja po tygodniu leżenia w szpitalu gdzie chcieli mi już zakładać szew wydluzyla mi się i wypuścili do domu z magnezem i nospa i luteina, dupkiem oraz nakazem leżenia i oszczędzania się. Donosilam do 40tc gdzie poród miałam wywoływany. Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry