Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż tak zle z ta szyjka? Mi lekarz mowil, ze musi być powyzej 2.5 cm, myslalam ze 3 to nie taka tragedia? Ja mam 4cm i tez siw zaczynam juz nakręcać :/Jestem załamana. Ryczec mi sie chce znowu mnie czeka leżenie. Rozwarcia nie mam ale szyjka sie bardzo skróciła i ma 3 cm.moge nie donosic ciazy. Jedyna dobra wiadomosc ze dzidzia zdrowa i duza wazy 320 g. I moja intuicja sie nie sprawdzila bedzie na 100% chłopak
Gratuluje chlopca! Na pewno donosisz, tylko bardzo bardzo na siebie uwazaj! Ciagle lezenie to nic fajnego, ale dasz rade! Masz dla kogo sie starac! [emoji6]Jestem załamana. Ryczec mi sie chce znowu mnie czeka leżenie. Rozwarcia nie mam ale szyjka sie bardzo skróciła i ma 3 cm.moge nie donosic ciazy. Jedyna dobra wiadomosc ze dzidzia zdrowa i duza wazy 320 g. I moja intuicja sie nie sprawdzila bedzie na 100% chłopak
U mnie źle bo tak samo mialam w poprzedniej ciąży. I co wizyte co raz krótsza.w moim przypadku to tylko modlenie sie zeby donosic do takiego tyg zeby dziecko uratowali.Aż tak zle z ta szyjka? Mi lekarz mowil, ze musi być powyzej 2.5 cm, myslalam ze 3 to nie taka tragedia? Ja mam 4cm i tez siw zaczynam juz nakręcać :/
Kochana 3cm to jie jest tragedia, nie urodzisz za chwilkę, fakt możesz nie donosic do terminu i lepiej by było gdyby Ci jakoś w okolicy 25tc założyli pessar ale generalnie to nie jest aż taka masakra słonko :* będzie dobrze, lez odpoczywajJestem załamana. Ryczec mi sie chce znowu mnie czeka leżenie. Rozwarcia nie mam ale szyjka sie bardzo skróciła i ma 3 cm.moge nie donosic ciazy. Jedyna dobra wiadomosc ze dzidzia zdrowa i duza wazy 320 g. I moja intuicja sie nie sprawdzila bedzie na 100% chłopak
Powiedzial ze jak bedzie macica sie stawiala to nie założą. Musi macica sie uspokoic.Kochana 3cm to jie jest tragedia, nie urodzisz za chwilkę, fakt możesz nie donosic do terminu i lepiej by było gdyby Ci jakoś w okolicy 25tc założyli pessar ale generalnie to nie jest aż taka masakra słonko :* będzie dobrze, lez odpoczywaj![]()
No to do szpitala i uspokajac powinni.Powiedzial ze jak bedzie macica sie stawiala to nie założą. Musi macica sie uspokoic.
Natka odpoczywaj a zobaczysz będzie dobrze. Ja po tygodniu leżenia w szpitalu gdzie chcieli mi już zakładać szew wydluzyla mi się i wypuścili do domu z magnezem i nospa i luteina, dupkiem oraz nakazem leżenia i oszczędzania się. Donosilam do 40tc gdzie poród miałam wywoływany. Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki!!!Jestem załamana. Ryczec mi sie chce znowu mnie czeka leżenie. Rozwarcia nie mam ale szyjka sie bardzo skróciła i ma 3 cm.moge nie donosic ciazy. Jedyna dobra wiadomosc ze dzidzia zdrowa i duza wazy 320 g. I moja intuicja sie nie sprawdzila bedzie na 100% chłopak
3 to jest ok ale trzeba uważać. 4 cm to bardzo dobrze. Ja w tej ciąży obecnie też mam 4 cm mierzone we wtorek i lekarka mówiła że bardzo dobrze więc się nie martw.Aż tak zle z ta szyjka? Mi lekarz mowil, ze musi być powyzej 2.5 cm, myslalam ze 3 to nie taka tragedia? Ja mam 4cm i tez siw zaczynam juz nakręcać :/