PatkaPatka
Fanka BB :)
Dziękuję :* To zdecydowany plus, mogę szaleć w sklepiePatka gratulacje synusia. A przede wszystkim udanej wizyty
.
To teraz się kochana mozesz rozposzowac zakupami.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję :* To zdecydowany plus, mogę szaleć w sklepiePatka gratulacje synusia. A przede wszystkim udanej wizyty
.
To teraz się kochana mozesz rozposzowac zakupami.
Masz juz jakies pomysly? Bo ja jakos nie jestem przekonana do żadnego. Synka mam Piotrusia - zawsze mi sie to imię bardzo podobało. Drugie jakie mi sie podoba to Wojtuś- ale tata jest Wojtek wiec odpada. Żadnych więcej pomysłów nie ma, a tatuś uważa, że jeszcze bedzie na to czas.:*
Pewnie, na dziewczynkę mamy jeszcze czas, kiedyś będę plotła te warkoczeteraz muszę od nowa zacząć wymyślać imię
![]()
Wstępnie Jaś albo Staś po naszych zmarłych ukochanych dziadkach, ale nie wiem czy nie zmienię zdania. Podoba mi się Ignaś ale mam w rodzinie już więc odpada. Wojtuś ładnieMasz juz jakies pomysly? Bo ja jakos nie jestem przekonana do żadnego. Synka mam Piotrusia - zawsze mi sie to imię bardzo podobało. Drugie jakie mi sie podoba to Wojtuś- ale tata jest Wojtek wiec odpada. Żadnych więcej pomysłów nie ma, a tatuś uważa, że jeszcze bedzie na to czas.Chyba jeszcze nie dotarło do niego, tak jak i zresztą do mnie, że bedziemy miec maleństwo
![]()
Dzięki za info kochana myślałam o tobie ostatnio :* super i gratki :*:*:*Ja tak na szybko do Was wpadlam :-) ogolnie nie obylo sie bez przygod (miałam plamienia) ale na ten moment wszystko ok ;-)
Dzidzia ma 1,5 cm i ma się dobrze! Zaczęłam juz 9tc.
I jeszcze fotka z wczorajszego usg
Zobacz załącznik 878911
Miałam w 16tc.To wizyta na nfz. Położna na wizycie wyznacza kolejny termin bez godziny. Cieszyłam się ze wreszcie nastal ten dzień a tu lipa. Lekarz wyrywkowo ma urlop a jej nie ma. Na szczescie będzie jutro i zamierzam się wybrac. Bo juz dłużej nie wytrzymam. Dodatkowo chodze prywatnie i 23 mam druga wizyte
Oj kochana, tak nawet nie myśl.Wziełam . boje sie ze nie donosze tej ciazy![]()
Najgorsze ze ja ostatnio przez noc wypijam nawet 1litro herbaty. Nie mowiac o tym ile wypojam przed snem. Z wodamoze triche sie ogranicze bo gorzej mi wchodzi.Miałam w 16tc.