PatkaPatka
Fanka BB :)
Wychodził z om 19sty a z USG dzidzia tydzień starsza 20sty@PatkaPatka gratulacjemoja tez ma gliwke 15cm, a udko 2,70cm
ktory Ty masz tydzien? Tylko moja wazy jak na księżniczke przystalo 230g
![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wychodził z om 19sty a z USG dzidzia tydzień starsza 20sty@PatkaPatka gratulacjemoja tez ma gliwke 15cm, a udko 2,70cm
ktory Ty masz tydzien? Tylko moja wazy jak na księżniczke przystalo 230g
![]()
Ja jak nie zjem śniadania do godziny po pobudce to słabo mi się robi więc też nie wiem jak dam rade...Najgorsze ze ja ostatnio przez noc wypijam nawet 1litro herbaty. Nie mowiac o tym ile wypojam przed snem. Z wodamoze triche sie ogranicze bo gorzej mi wchodzi.
Czyli popic woda nie mozna? Ale gazowana moze byc? Ja chyba tego nie przetrwam
Dobrze, że mordeczka dochodzi do siebie... Nie chcę sobie nawet wyobrażać co bym zrobila gdyby mojego Cześka cos takiego spotkało... Syn go uwielbia ponad życie. Zresztą nie tylko on. Wiadomo z czego ten niedowład? Kuchnia pięknaWitamy sie w czwartek z Wszystkimi ciotkami!
Gratulacje wszystkim udanych wizyt!
Nam dzisiaj koncza kuchnie!
Cale szczescie bo wygladam juz jak zoombie
Kulosław zaczoł sie sam załatwiać mamy progress!!!! Niech zacznie tylko chodzic i o nic wiecej nie prosze!
Spałam może z 3 h.
Kuloslaw sie biedny czołgał! Koszmar...
Zobacz załącznik 879001
Pozdrawiamy!
Stoi juz!!!
Cudny ten Twoj piesel duzo sily dla Ciebie i zdrowka dla pieselkaWitamy sie w czwartek z Wszystkimi ciotkami!
Gratulacje wszystkim udanych wizyt!
Nam dzisiaj koncza kuchnie!
Cale szczescie bo wygladam juz jak zoombie
Kulosław zaczoł sie sam załatwiać mamy progress!!!! Niech zacznie tylko chodzic i o nic wiecej nie prosze!
Spałam może z 3 h.
Kuloslaw sie biedny czołgał! Koszmar...
Zobacz załącznik 879001
Pozdrawiamy!
Stoi juz!!!