MatiMar
Fanka BB :)
@EklerkaDaria tak mam Joggera w tej chwili syn i wózek są u teściowej,ale ja syna zapinam tylko na te szelki dolne A górne wyciągnęłam bo mnie denerwowaly 
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bardzo marzyłam o KP i udało się tylko 6 miesięcy, mieszanie tzn swoje i mm. Po czasie i tak cieszylam się że chociaż tyle ale z tyłu głowy że może mogłam zrobić coś jeszcze. Mam wklesle piersi i musiałam karmić przez nakładki, odciagalam też jeśli wychodzilam gdzieś z synkiem lub dostał mm. Dla mnie osobiście to był czas tylko mój i synka i wszystko inne się nie liczyło. Mam ogromną nadzieję że teraz będzie lepiej - będę bardzo próbować a czas i tak wszystko zweryfikuje.@HappyElephant kochana napewno przydała by Ci się chwila oddechu od KP, ja karmiła syna prawie 1,5 roku zaczęłam odstawiac że względu na 2 dzidziusia żeby starszy nie był zazdrosny. Gdyby nie 2 bobo pewnie karmiła bym dalej, uważam że mleko matki to najlepsze co mogę dac swojemu dziecku, wiadomo wymaga to trochę poświęcenia. Nie chce wyjść na jakąś laktoterrorystke, drugie bobo też zamierzam karmić jak najdłużej, szkoda było by z tego rezygnować aby przejść na mm. No nie oszukujmy się nawet najlepsze MM nie ma takich właściwości co mleko matki. To jest moje zdanie nikogo nie oceniam ani nie krytykuje każdy robi tak jak czuje się najlepiej![]()
To dupa, muszę w sklepie podpatrzeć. Bo chyba nie tak zamontowałam jak trzeba@EklerkaDaria tak mam Joggera w tej chwili syn i wózek są u teściowej,ale ja syna zapinam tylko na te szelki dolne A górne wyciągnęłam bo mnie denerwowaly![]()
Jeśli chodzi o zabawki, to nie popadajmy w paranoje. W sklepie tez dotykają tego różne osoby. Uważam, ze wypranie powinno spokojnie wystarczyć.@MamaXTrzy kwitniesz kochanana kiedy Ty masz termin? Bo My z Maja tez dzis zaczelismy 20 tydzien
Ja zamierzam pokarmic 1-2 mies. Tak jak ktoras z Was napisala, nie chce byc niewolnikiem dziecka. Zamierzam zreszta godnie sie obowiazkami z M podzielic, wiec mm bedzie wygodniejsze. A więź? Hmm mozna ja nawiazac inaczej. I dokladnie tak jest, ze inne mamy potepiaja niekarmienie piersia, a swoim roczniakom wciskaja danonki....
Po pologu zamierzam wrocic do cwiczen i zapisac sie na fitness, M juz o tym wie i wie, ze bedzie siedzial z corcia. Tylko dla niego to naturalne, na sie obawiam czy wykapie mala choc raz...bo on z tych, co musza sami zrobic bo wtedy wiedza ze jest zrobione dobrzeja zreszta mam to samo
syna przebieral i kapal tylko On.
Ja bylam polatac na miescie, weszlam do lumpka i kupilam pare rzeczyzaraz sie pochwale.
Powoedzcie mi dziewczyny co ywazacie na temat uzywanych zabawek dla dzidzi? Byla masa zawieszek mega kolorowych za 4-5zl..wzielam jedna, bede ja prala wnie wysokiej temp. Ze dwa razy, no ale nie mam przekonania...co myslicie? Wystarczy takie wygotowanie tego?
Ja chyba dlatego, ze nie mialam kompletnie nic..nie zostalo nic po dzieciach, bo kolejnego nie planowalamAle szalejecie z zakupami. Ja jeszcze ani jednej rzeczy. Po pierwsze czekam do ust do 8 sierpnia po drugie jeśli się potwierdzi dziewczynka to ubranek mam masę po mojej córce i po bratowej którą dopiero urodziła. Ale muszę za to kupić wszystko pozostałe bo wydalam wanienka itp. Rozglądam.sie za używanym wózkiem.