Sabi32
Fanka BB :)
No wlasnie tez tak stwierdzilamJeśli chodzi o zabawki, to nie popadajmy w paranoje. W sklepie tez dotykają tego różne osoby. Uważam, ze wypranie powinno spokojnie wystarczyć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie tez tak stwierdzilamJeśli chodzi o zabawki, to nie popadajmy w paranoje. W sklepie tez dotykają tego różne osoby. Uważam, ze wypranie powinno spokojnie wystarczyć.
Widze, ze u nas podobnie [emoji6] też pierwsza ciaza, i tez miala byc dziewczynka, ale jest zdrowy synuś, do ktorego tak sie przyzwyczaiłam, ze juz nie chcialam zeby sie zmienial w dziewczynke ( wiem od 12tc, a jestem w 21).Wstępnie Jaś albo Staś po naszych zmarłych ukochanych dziadkach, ale nie wiem czy nie zmienię zdania. Podoba mi się Ignaś ale mam w rodzinie już więc odpada. Wojtuś ładnie![]()
Juz widac efektyWitamy sie w czwartek z Wszystkimi ciotkami!
Gratulacje wszystkim udanych wizyt!
Nam dzisiaj koncza kuchnie!
Cale szczescie bo wygladam juz jak zoombie
Kulosław zaczoł sie sam załatwiać mamy progress!!!! Niech zacznie tylko chodzic i o nic wiecej nie prosze!
Spałam może z 3 h.
Kuloslaw sie biedny czołgał! Koszmar...
Zobacz załącznik 879001
Pozdrawiamy!
Stoi juz!!!
Moze urodzi sie malutki Twoj dzidziol, ale zdrowy i bedzie szczesliwe zakonczenie! Odganiaj negatywne mysli! [emoji4]DZiewczyny dzieki za wsparcie. Wzięłam wczoraj spazmine , wypilam melise i przeszło.splakalam sie , wystraszyłam. Licze ostatnio dni , tygodnie jak zbawienie , zeby donosic. Tak samo było w pierwszej ciąży . modlilam sie zeby donosic do takiego etapu gdzie da sie go uratowac. Udalo sie mimo ze urodzil sie bardzo malutki . mam nadzieje ze teraz tez sie uda.
Najwazniejsze, ze widzisz swoją wine, przutulcie sie wzajemnie i bedzie dobrzeMacie racje . To moja wina bo chlop nic nie zrobil a ja mu wmawiam bo " mnie nie przytulil do snu" ale tez mogl nie dolewac okiwy do ognia. Oczywiście juz nigdzie nie jedzie[emoji23] narazie sie nie bede odzywać zeby emołszyn opadly. Potem go chyba przeprosze
Nawet sie nie obejrzysz, a bedziesz szla na połowkowe, jak myJeszcze mam czas na prenatalne ;-) tak z ciekawosci pytalam. Mniej wiecej wiem jak to wyglada bo w ciazy z corka mialam robione tylko nie pamietalam jaki koszt ;-)
Mogę wysłać, a co, bo chyba przegapiłam pytanie?
Zdjęcie jak zamontowane są pasy, bo zdjęłam i nie umiem zamontować. Boje się ze zginą mi gdzieś znowu, a jak wpadły mi w łapki to miałabym już z głowy.Mogę wysłać, a co, bo chyba przegapiłam pytanie?