HappyElephant
Fanka BB :)
Zdjęcie jak zamontowane są pasy, bo zdjęłam i nie umiem zamontować. Boje się ze zginą mi gdzieś znowu, a jak wpadły mi w łapki to miałabym już z głowy.
Żaden problem, akurat miałam wózek rozłożony po spacerze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdjęcie jak zamontowane są pasy, bo zdjęłam i nie umiem zamontować. Boje się ze zginą mi gdzieś znowu, a jak wpadły mi w łapki to miałabym już z głowy.
Ja czekalam prawie 2 tygodnie za paczką, takze spokojnieDziewczyny ktore zamawiały tydz temu ze smyka .dostalyscie juz przesyłkę???
Mam kuzyna Ignasia, bardzo mi się podoba, ale żeby się nie dublowało to tak nie dam niestety.. Ja już po mału się oswajam z myślą że będzie synek, może za niedługo tak jak i Ty będę się cieszyła z tego, że jednak nie dziewczynkaWidze, ze u nas podobnie [emoji6] też pierwsza ciaza, i tez miala byc dziewczynka, ale jest zdrowy synuś, do ktorego tak sie przyzwyczaiłam, ze juz nie chcialam zeby sie zmienial w dziewczynke ( wiem od 12tc, a jestem w 21).
Tez ruchow mocnych nie odczuwam i tez u nas wszystko ok po dzisiejszej wizycie [emoji3].
Janek/Jaś piekne, ale moj 1,5 roczny chrzesniak tak ma, a u nas bedzie Ignaś prawdopodobnie [emoji4]
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
AntośHej dziewczyny, siedzimy właśnie z M. i zastanawiamy się nad imieniem dla synka, Antek czy Mikołaj, jakie Wam się bardziej podoba? Nie możemy znaleźć nic sensownego zaraz oszaleje![]()
OmgKochane zegnam Was.......
Borysek jest juz w niebie. Serduszko przestalo bic. Jestem w szpitalu........
O Boziu...Kochane zegnam Was.......
Nawet nie wiem co powiedzieć.. Kochana strasznie mi przykro, musisz być teraz silna, gdybyś chciała się kiedyś wygadać to jesteśmy.. tule Cię mocno!Kochane zegnam Was.......