O matko.....strasznie współczujęKochane zegnam Was.......
Borysek jest juz w niebie. Serduszko przestalo bic. Jestem w szpitalu........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko.....strasznie współczujęKochane zegnam Was.......
Ja jestem.wlasnie u kolezanki, ale jak wroce to.od razu detektor w ruch...Sprawdzilam z tego wszystkiego co u nas w brzuchu ahhh ale wszystko dobrze.
A jest tu ktoś kto nie ma zamiaru/nie bedzie mógł w ogole karmić piersią? Ja podjęłam z mężem decyzje, że po porodzie biore tabletki na zatrzymanie laktacji. Moze któraś z Was ma takie doświadczenia? Nie mam sie kogo poradzić jak to w praktyce wyglada...
Daga a w jaki sposób sobie "załatwiłaś" refundowane prenatalne ? Czy lekarz do którego chodzi się prywatnie może wystawić skierowanie na prenatalne na NFZ? U nas w ogóle nie robi się prenatalnych tylko dokładniejsze USG, które nazywają prenatalnym, ale tak naprawdę to żadne prenatalne, najbliżej Poznań czy Wrocław a to jakieś ponad 100 km dalej
Oooooooo!!!!![emoji16][emoji16][emoji16][emoji123][emoji123]@MamaXTrzy to jak bedziesz w Gliwicach, to jest szansa, ze na porodówce sie spotkamymam taki sam termin
![]()
Niestety ja mam inny typ. Ale wielkie dzięki.Żaden problem, akurat miałam wózek rozłożony po spacerzeU mnie w GT pasów dolnych nie da się odczepić, więc jeśli to te masz wyjęte, to tu nie pomogę. A górne powinny mieć na końcu coś takiego, jak na zdjęciu. Wsuwasz tę końcówkę jedną ręką w pożądaną wysokość na oparciu, a drugą rękę wkładasz od tyłu, powinien być taki rzep. I jak pomacasz usztywnienie oparcia, to ono też ma otwory na tych samych wysokościach. Nie jestem w stanie zrobić zdjęcia wewnątrz, tam jest ciasno. Chodzi o to, żeby końcówka przeszła jednocześnie przez otwór w tkaninie i ten w usztywnieniu i się jakby zaklinowała
Jak dotkniesz, to na pewno zrozumiesz, o co mi chodzi.
Zobacz załącznik 879574
Zobacz załącznik 879573

Bardzo mi przykro! [emoji22]Kochane zegnam Was.......
Boże , dlaczego tak się dzieje..... Nie ma słów by opisać mój żal i współczucie.Kochane zegnam Was.......