Kacprysiowo
Moderatorka
Mi mierzył teraz dowcipnie, a tak badał ręcznie. Chyba w dowciapnym są w stanie sprawdzic jaka długość.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie ostatnio koleżanka mi mowila, ze nie miała szyjki badanej przez całą ciąze... Tylko usg przez brzuch. Dopiero przed porodem zbadał ją normalnie, bo miała infekcje...@Dagaa11 No jasne , skracajaca sie szyjka to jest ryzyko, ale badanie jej? Nie wiem czemu niektorzy lekarze tak twierdza..skoro "wlozenie" sondy moglo by byc ryzykiem to przytualnki w ogole nie wiem czym ale czyms bardzo ryzykownym![]()
Mi tak samo [emoji4]Mój też sprawdza na każdej wizycie i ręczniei przez usg dopochwowe mierzy jej długość. Dzieki temu jestem spokojniejsza
![]()
Moja doktor mówiła ostatnio ze się ribi jeśli ma się podejrzenia infekcji lub ma się pessar . I ze gbs się robi przed porodem.A czy ktos mial robiony posiewu z szyjki albo pochwy?
Umieram przez ten upał :-(
Moja mówiła żebym nie dała się zwariować na każdej wizycie bada ginekologiczne i mówi jak będzie widzieć z trzeba to zrobimy , albo jak sama coś bede czuć . Na razie nic się nie dzieje ale każe mi robić posiew moczu co jakiś czas a na każdą wizytę badanie moczuTotois dzieki
Motylkowelove może warto.
Mi tez zawsze sprawdza ph.
Pewnie pobierał mi dlatego że jestem histeryczka to raz a dwa wody mi przedwcześnie odeszły w ciąży z Kubusiem. W 12 tc brał posiew z pochwy a ostatnio z szyjki.
Mi mąż zawsze odbiera i trze... [emoji16]Nie cierpię obierać ziemniaków![]()
Mojego nie ma a chce już smażyć jak wróci [emoji4] trze za mnie maszynka [emoji16]Mi mąż zawsze odbiera i trze... [emoji16]