Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie umiem zalogowac przez apke, ale ona jest tak niedopracowana.... Co chwile jakies bledy wyskakują :/Nie mogę się zalogować przez apkę tylko przeglądarkę. Wkurzające to [emoji36] a jak u was?
Ja zimne, od dziecka nie umiem przełknąć ciepłego mleka blee [emoji14]Hej. Ale dużo z nas w najbliższym czasie pozna swoje maluchy. Ja też mam termin cc już na poniedziałek i coraz bardziej żyje w strachu. Przed wszystkim.
Dziewczyny co mają zgage pojęcie cieple czy zimne mleko? Ja pije bezpośrednio z lodówki i tylko takie mi pomaga. A i mam jeszcze jedną metodę nie metodę. Zauważyłam że jak zjem coś niezdrowego lub fastfood to nie mam zgagi. Irytujące
Hej. Ale dużo z nas w najbliższym czasie pozna swoje maluchy. Ja też mam termin cc już na poniedziałek i coraz bardziej żyje w strachu. Przed wszystkim.
Dziewczyny co mają zgage pojęcie cieple czy zimne mleko? Ja pije bezpośrednio z lodówki i tylko takie mi pomaga. A i mam jeszcze jedną metodę nie metodę. Zauważyłam że jak zjem coś niezdrowego lub fastfood to nie mam zgagi. Irytujące
dziewczyny dostałam informacje ze do wątku zamknietego potrzebuje nikow ktore w nim mają być.
Kto jest chętny??
Pozbieram i wysle.
Kurcze tez to czytałam, ze powinno soe te badania powtarzac, a ja w piatek mam ostatnią wizyte u moj lekarz powtarzać nie kazał...wiec juz sama nie wiem.
anet23 może inhalacje. Chociaż u mojego dziecka nic na zaś nie pomagało. Później jak chorował na uszy pomoc Entitil.