Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wlasnie sie dowiedzialam. Az sie poplakalam. Straszne to jest, naprawdę.Dziewczyny wiecie, ze zmarl Alfie Evans? Straszne... Cały czas wierzyłam, że stanie sie jakiś cud.![]()
Ja tydzień temu byłąm włąsnie w szpitalu z krwotokiem z ogromnym skrzepem, i okazało się że ok. Ju z się zegnałąm z wami, we wtorek byłam u lekarza , i też ok. A plamienie dopiero wczoraj mi ustąpiło. Mam nadzieję ze nadal bedzie ok, dzisiaj chcemy powoedzieć starszym dzieciom o ciążyPlamienie to nie zawsze wyrok. Zobacz, dużo dziewczyn chociażby tu na forum miały też plamienie. Szkoda, że aż do poniedziałku musisz czekać. Niepotrzebny stres.
Za 2 tygodnie dopiero. Teraz musze badania zrobić0,60cmza ile kolejna wizyta?
Mi lekarz wręcz nakazywal no speMożemy nospe?
z zasady nie jem nigdy, przeciwbólowych też, ale tak mnie nawala brzuch że masakra.
Tak od początku?Mi lekarz wręcz nakazywal no spe
Ciesze sie ze sytuacja sie poprawila. Oszczędzaj sie ile mozeszHej, melduję się z aresztu łóżko we go. Plamienia zmalały, teraz tylko przy siku troszkę zostaje na papierku ale też nie zawsze, czasem jest czysto. Ból w plecach zniknął. Na razie. Także leżę, mam przepustkę na kurs łóżko-ubikacja-lozko.