Darina88
Fanka BB :)
Ale mnie naszło!!! Myślałam że umrę jeśli nie zjem naleśników więc sobie szybko usmazylam mniam mniamZobacz załącznik 852507
Hahah mialam ostatnio z serem i dzemem... no musialam!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale mnie naszło!!! Myślałam że umrę jeśli nie zjem naleśników więc sobie szybko usmazylam mniam mniamZobacz załącznik 852507
No wlasnie to parę postow niżej napisalamJa w pierwszej ciazy ani razu nie wymiotywalam, ani razu nie bylo mi nie dobrze i jest corka [emoji14] takze to chyba nie fo konca sie sprawdza![]()
Mi wystaje mała oponka nie ktorzy pewnie mysla ze przytylamU mnie widać, ponoć jak jest się szczupła osoba to szybciej widać....![]()
Ja piłam syrop preenalen i pomógł. Herbata z miodem i cytryną. Jak lubisz chleb z czosnkiem to tez pomagaDziewczyny ratujcie! Coś na przeziębienie? Jakieś sprawdzone sposoby?![]()
Jutro ci powiem co do położnej, bo mam swoją prywatną teściową położnąDziewczyny, mam pytanie (moze troche na wyrost) do tych co juz rodzily: jak wczesnie nalezy podpisac umowe z polozna (jesli sie chce miec wlasna) i zapisac na szkole rodzenia?
Nie ukrywam, ze chodzi mi o Warszawe, czytalam w Internecie, ze niektorzy robi to tuz po poczeciu i zastanawiam sie czy czegos nie przespalam, choc wydaje mi sie to mocno na wyrost![]()