Dżasta92
Fanka BB :)
Tak
im więcej tym wieksza szansa że będzie coś widać na usg
Tak musu być ponad 1000A jak musi być wysokie ? Ok 1000-1500?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak musu być ponad 1000A jak musi być wysokie ? Ok 1000-1500?
Haha ja tak miałam wczoraj i to jeszcze ostrych mi się zachciałoMatko jak ja nie przepadam za chipsami to dziś zerzarlam cała paczkę bleee
A mnie nosi dzisiajJa dzisiaj mam ochotę płakać.
Mi wychodzi identycznie i tez zastanawiam się, kiedy się wybrać do gina.U mnie według om wychodzi 30.11/1.12. I też myślę kiedy się wybrać do ginka żeby już coś konkretnie widział![]()
Ja dzwoniłam do mojego doktorka i kazał mi w czwartek być,ale to bardziej z tego powodu że w listopadzie poroniłam przez krwiaka i chcę zobaczyć czy ok wszystkoMi wychodzi identycznie i tez zastanawiam się, kiedy się wybrać do gina.![]()
Także nie nastawiam się że cokolwiek zobaczy hahaJa dzwoniłam do mojego doktorka i kazał mi w czwartek być,ale to bardziej z tego powodu że w listopadzie poroniłam przez krwiaka i chcę zobaczyć czy ok wszystko
Będę mocno trzymać kciuki, żeby wszystko było ok! Daj znać po wizycie!Ja dzwoniłam do mojego doktorka i kazał mi w czwartek być,ale to bardziej z tego powodu że w listopadzie poroniłam przez krwiaka i chcę zobaczyć czy ok wszystko