Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Yhyy a teraz też musisz to badanie zrobić? Ja nie mogę się dziś przez to wszystko na pracy skupić. Ciągle zerkam na telefon czy lekarz nie dzwoni.No, może ja profilaktycznie po porodzie dostawałam zastrzyki.
Hej
My się przytulamy z mężem, fakt że nie tak często jak przed ciążą, ale nie pościmy, bo w sumie nie ma u mnie takich zaleceń, nie mam żadnych plamień ani nic. Jedyne co mnie trochę martwi to podczas kasłania czy kichania mam skurcz całego brzucha [emoji849] tez tak macie ? Co do smaków, to odrzuciło mnie od kawy i słodyczy. Od 2 dni mówiłam siostrze, że mam smaka na żurek wiec mi go ugotowała, a ja nie mogłam go wczoraj wąchać [emoji849]
Dziewczyny, które miały zrobione USG w 5/6tyg... kiedy lekarz zalecił Wam następna wizytę? I na jakie badania skierował?![]()
u mnie podobnie z tym, ze bez cytologii bo określił że miałam nie tak dawno robioną więc nie będziemy męczyć bobasaJa miałam w 5t1d. Był tylko pęcherzyk ciążowy i lekarz kazał przyjść po 2 tygodniach. Oprócz cytologii i ogolnego badania nie skierował mnie jeszcze nigdzie. Mówił, że przy kolejnej wizycie(a chodzę prywatnie)
O, ja też mam spięty cały brzuch jak kicham/kaszle. Ciekawe czemu tak się dzieje. My też nie poscimy ale prawie hehe bo w ogóle nie mam ochoty na przytulanko. Ja na slodkie nawet patrzeć nie mogę, głównie wchodzi mi nabiał(serki, twarożki, jajecznica - z ketchupem jak za dziecka hahaha) . ciągle czuję się głodna a nie mam na nic ochoty. Wczoraj zajadałam chrupki kukurydziane , a dziś rano miałam pierwsze wymioty i już w ogóle nic nie chcę jeść
Dziewczyny w oroentujecie sie czy można korzystać z term? Chcialam sie wybrac w weekend majowy ale w sumie nie wiem czy można.
Dziewczyny, które miały zrobione USG w 5/6tyg... kiedy lekarz zalecił Wam następna wizytę? I na jakie badania skierował?![]()