Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem szczerze że na szczęście mój synek jest bardzo grzeczny i nie lobuzuje tylko ładnie się bawi ale lubię bawić się z nim w rozwijające zabawy a teraz przy takim samopoczuciu to powiem szczerze mam wyparowany mózg ... I poczucie winy ze nie powiecam mu tyle uwagi ale co zrobić sama wiedziałam na co się decydujeJa mam dwie córki rok po roku. Najgorszy ciążowy czas przypadał na 6-9miesięcy starszej córki. Akurat zaczynała sie przemieszczać i wstawać. Wiec doskonale wiem co czujesz.
Mnie głowa bolała ze 3 dni teraz ale przeszło. Natomiast dzisiaj mi brzuch dokucza.
Moja corka ma 18miesiecy i wiem o co Ci chodzi bo mam to samo zostaly nam klocki i daje jej kartony pelne zabawek byleby chwile sie zajela bo tak jest caly dzien mamo opa mamo co to mamo papa a ja nie mam sily sie ubrac do sklepu. Na szczęście moj maz wraca dzisiaj szybciej to weźmie dziewczyny na spacer bo ja marze o lozku.Powiem szczerze że na szczęście mój synek jest bardzo grzeczny i nie lobuzuje tylko ładnie się bawi ale lubię bawić się z nim w rozwijające zabawy a teraz przy takim samopoczuciu to powiem szczerze mam wyparowany mózg ... I poczucie winy ze nie powiecam mu tyle uwagi ale co zrobić sama wiedziałam na co się decydujeJeszcze żeby była ładna pogoda to byśmy spędzali więcej czasu na dworze a tu jak na złość pogoda paskudna
![]()
Moja corka ma 18miesiecy i wiem o co Ci chodzi bo mam to samo zostaly nam klocki i daje jej kartony pelne zabawek byleby chwile sie zajela bo tak jest caly dzien mamo opa mamo co to mamo papa a ja nie mam sily sie ubrac do sklepu. Na szczęście moj maz wraca dzisiaj szybciej to weźmie dziewczyny na spacer bo ja marze o lozku.
No nam teraz szybko zaskoczylo bo o malutka walczylismy 6latJa nie mam dzieci, więc mogę myśleć tylko o sobie i narzekać, a mąż się obchodzi ze mną jak z "jajkiem" pociesza i gotuje obiadki... ale domyślam się, że musicie mieć naprawdę ciężko pogodzić naprawdę kiepskie samopoczucie z opieką nad dzieckiem... ale za to dla dzieci to chyba sytuacja idealna będą mieć rodzeństwo w podobnym wieku, zawsze będzie z kim porozmawiać, pobawić się. Też marzę o tym, żeby drugie dziecko urodzić w max 1,5-2 lata po pierwszym, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Szczególnie że o tą ciąże staraliśmy się 4 lata
![]()
Niby mówią że jak szybko chcesz drugie to jest łatwiej zajść w ciążę. My 1,5 roku się staraliśmy ale w jakim odstępie bd chciała nie wiem czas pokaże. Współczuję wam dziewczyny ale w końcu to zle samopoczucie minie. Też czekam chociaż nie mam co narzekac tylko mdłości mam bez wymiotów jak jem systematycznie i pije to w miarę jest ok... Ale to zmęczenie... I czasami ten ból brzucha... Mam w tygodniu egzamin w pracy a nie mam siły się uczyć... Ja dzieci też nie mam ale mam pieska 5 miesięcy który trochę uwagi potrzebuje. Ciekawe jak pogodze opiekę nad nim i dzieckiem. Mam nadzieję że bez jakichkolwiek problemów.Ja nie mam dzieci, więc mogę myśleć tylko o sobie i narzekać, a mąż się obchodzi ze mną jak z "jajkiem" pociesza i gotuje obiadki... ale domyślam się, że musicie mieć naprawdę ciężko pogodzić naprawdę kiepskie samopoczucie z opieką nad dzieckiem... ale za to dla dzieci to chyba sytuacja idealna będą mieć rodzeństwo w podobnym wieku, zawsze będzie z kim porozmawiać, pobawić się. Też marzę o tym, żeby drugie dziecko urodzić w max 1,5-2 lata po pierwszym, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Szczególnie że o tą ciąże staraliśmy się 4 lata
![]()
Ja juz tez mam piekny rozmiar ale nie bola mnie o dziwo tylko przy karmieniu mam hmm dyskomfort a tak zeroA i ten ból piersi... Też macie? Mi piersi się już tak powiększyły a to dopiero 7tc. Chociaz nie narzekam takie mogą zostać![]()
U mnie jakoś brak pozytywnych objawów ciąży więc rozmiar piersi też bez zmianA i ten ból piersi... Też macie? Mi piersi się już tak powiększyły a to dopiero 7tc. Chociaz nie narzekam takie mogą zostać![]()