Dżasta92
Fanka BB :)
Właśnie a każdy ma przecież inaczej i też może to być w normieW takim razie wybacz że Cie stresuje. Napisałam słowa ktore usłyszałam od lekarza, sprostowalam jak było u mnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie a każdy ma przecież inaczej i też może to być w normieW takim razie wybacz że Cie stresuje. Napisałam słowa ktore usłyszałam od lekarza, sprostowalam jak było u mnie.
Cały czas mi piszecie o niskich wartościach a jakie to ma znaczenie jeżeli dobrze przyrasta ?W takim razie wybacz że Cie stresuje. Napisałam słowa ktore usłyszałam od lekarza, sprostowalam jak było u mnie.
Witajcie
Dzisiaj mam nareszcie wyniki drugiej bety i urosła z 6,5 do 21,9 to chyba ok przyrost ?
U mnie jakby nie to krwawienie też bym czekała że dwa tygodnie od testu. Tak zrobiłam w poprzedniej ciąży.A ja tam bety nie robię w październiku pięknie przyrastala wszystko ładnie pięknie i skończyło się jak się skończyło. Teraz zrobiłam 2 testy i czekam spokojnie do 17.04 i tak mi to nic nie da i nic nie zmieni więc nie będę się nakręcac. Jak będzie miało być dobrze to będzie jak będzie miało coś pójść nie tak to i tak nic nie będę mogła zrobić.
To jest świetne podejścieA ja tam bety nie robię w październiku pięknie przyrastala wszystko ładnie pięknie i skończyło się jak się skończyło. Teraz zrobiłam 2 testy i czekam spokojnie do 17.04 i tak mi to nic nie da i nic nie zmieni więc nie będę się nakręcac. Jak będzie miało być dobrze to będzie jak będzie miało coś pójść nie tak to i tak nic nie będę mogła zrobić.
Dobrze wybaczamAle nie nakręcaj się zaraz bo robi się nerwowo i nieprzyjemnie na wątku.
Przecież autorka napisała ,,wybacz jeżeli Cię uraziłam,,