reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Byłam u lekarza. Widać już kropeczke, ale ginka powiedziała, że coś więcej widać po 1500. W środę mam powtórzyć i w czwartek znów sprawdzanie. Mam nadzieję, że już będzie widać serduszko.
Co do wyników bety to moja gin przy 29 powiedziała, że różnie może być. Dlatego ważne jest powtórzenie badania może nawet i 72 godz po pierwszym.

A ja tam bety nie robię w październiku pięknie przyrastala wszystko ładnie pięknie i skończyło się jak się skończyło. Teraz zrobiłam 2 testy i czekam spokojnie do 17.04 i tak mi to nic nie da i nic nie zmieni więc nie będę się nakręcac. Jak będzie miało być dobrze to będzie jak będzie miało coś pójść nie tak to i tak nic nie będę mogła zrobić.

A ja tam bety nie robię w październiku pięknie przyrastala wszystko ładnie pięknie i skończyło się jak się skończyło. Teraz zrobiłam 2 testy i czekam spokojnie do 17.04 i tak mi to nic nie da i nic nie zmieni więc nie będę się nakręcac. Jak będzie miało być dobrze to będzie jak będzie miało coś pójść nie tak to i tak nic nie będę mogła zrobić.
U mnie jakby nie to krwawienie też bym czekała że dwa tygodnie od testu. Tak zrobiłam w poprzedniej ciąży.

Odebrałam wyniki z bety...

Załączniki

• 20190404_112706.jpg
    20190404_112706.jpg
    71,2 KB · Wyświetleń: 125
To jest świetne podejście :)
Teraz różnie może być a jedyne co możemy teraz zrobić to się nie stresować :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry