kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Ja tez sie tego balamMoże to głupie ale wiecie co, boje się że jak pre przy zaparciach to coś się może stać maluchowi [emoji849]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez sie tego balamMoże to głupie ale wiecie co, boje się że jak pre przy zaparciach to coś się może stać maluchowi [emoji849]
Oj mnie po kawie zawsze ruszalo, ale objecalam.sobie ze do konca 3 mc nie bede jej pic bo mam tendencje do wyplukiwania sie potasu.Dobrze jest też dodawać siemie lniane np do jogurtu z owocami.
No i wczoraj kawę pierwsza od x czasu wypilam i też ruszylo
Może kefir lub maślanka naturalna.Kurcze ja trochę przyjmuje leków, więc grejpfrut odpada. A na kiwi mam alergie :/
Jakieś inne domowe sposoby może?![]()
Polecam activie do picia daktyl i chiaMoże kefir lub maślanka naturalna.
Mi gin chciała odrazu dać zwolnienie, ale ja w pracy jeszcze nie mówiłam. Z jednej strony chciałabym jeszcze popracować ale z drugiej jest mi już ciężko, bardzo dużo stresu i tępo dla mnie za szybkie. 8/9 godzin przed komputerem, czasem problem żeby wyjść do WC. Już nie wspominając o jedzebiu, zawsze pod biurkiem na szybko, czasem dopiero o 12 cokolwiek zjem a pracuje od 7 do 15 lub 16 i często bardzo są nadgodziny bo mam taki zakres, że raczej nikt mnie w tym nie zastąpi póki jestem w pracy. Ale będą gadać jak pójdę na zwolnienie i tego się boję najbardziej. Poza tym jestem po poronieniu i boję się też że pójdę na l4, znajdą kogoś na moje stanowisko, każdy będzie gadał a ja ciąży znowu nie donoszęDziewczyny, mam pytanie tak z innej beczki.. Do kiedy planujecie pracować? Jak najdłużej czy może już niedługo planujecie pójść na zwolnienie?