Może to od kręgosłupa?Ja dopiero mam w nastepny wtorek usg. Mam mega stres boje ze cos bedzie nie tak bo od jakis dwoch dni bola mnie plecy po lewej stronie z noga jak chodze :/ czy ktoras tak miala ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to od kręgosłupa?Ja dopiero mam w nastepny wtorek usg. Mam mega stres boje ze cos bedzie nie tak bo od jakis dwoch dni bola mnie plecy po lewej stronie z noga jak chodze :/ czy ktoras tak miala ?
Wlasnie nie wiem bo to dziwny bol tylko z lewej strony kregoslupa i idzie na dol na noge az do kolana. Najbardziej sie objawia przy spacerach. Brzuch mnie nie boliMoże to od kręgosłupa?
Ja mam 29 l i lekarz powiedzial zebym nie robila bo nie ma sensu. To by bylo padanie płatne jesli bym sie zdecydowala i ja moze bym odpuscila ale maz sie uparl i ide zrobic.A czy któraś z Was nie robi wogole żadnych prenatalnych , genetycznych itp.?ja w poprzedniej ciazy nie robiłam. Macie jakies wskazania?
Ja zrobię tak samo najpierw badania z krwi a potem USG, wtedy podczas wizyty u lekarza jest łączny wynik i nie ma potrzeby kolejny raz odwiedzać ginekologaNa krew pójdę chyba 25.05 - 12 tyd (podobno 4-5 dni roboczych czeka się na wynik -> przynajmniej w diagnostyce tak mi powiedzieli) a na USG 3.06 (13tyd)
Ja slyszalam. I tez mialam byc teraz chrzestna ale mama mojego niedoszlego chrzesniaka sama powiedziala ze teraz musi szukac nowej chrzestnej. Niby zabobon ale ja tam wole chuchac na zimneA ja mam pytanie z innej beczki. Mam taka sytuacje ze w grudniu 8 niby mam termin a kolezanka poprosila mnie o bycie mama chrzestna dla jej corci we wrzesniu. I teraz moje pytanie : czy to prawda ze nie wolno byc w ciazy mama.chrzestna ? Cala rodzina mnie nakreca ze to.pecha przynosi dla mamy i dzidzi czyli dla mnie i zebym.grzecznie odmówiła. Maz nawet mówi ze mnie nie pusci a ja nie wiem co zrobić. Pierwszy raz slysze taki zabobon. Z drugiej strony nawet moja babcia ktora juz po 80 jest tez mowi ze too pecha przynosi i zebym.kategorycznie odmowila ale jak ja mam teraz odmowic jak sie zgodizlam rok temu i nie wiedzialam w sumie ze bede w ciazy. Co myslicie slyszalyscie o, takim czyms ?