kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Czy ktoras z was robila zakupy w lidlu online ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę że się nauczy. Widzę dużo osób spaceruje z psem i wózkiem. My mamy gorzej nasz na dluuugi spacery się nie nadaje hehe i nie wiem czy nie bd musiała brać pod uwagę to żeby w wózku był kosz na dole nie torba.6 lat juz ma ale czasem sie zachowuje jak szczeniak. No i jak.sie nie wybiega to.widac ze, energia go rozpiera i zaczyna rozrabiac zastanawiam sie jak potem z wozkiem bedzie z nami spacerowac![]()
Jeszcze nie...Czy ktoras z was robila zakupy w lidlu online ?
Też ja mam i również polecam dodatkowo himommyTez mam ta apke i polecam ciaża + jak dla mnie najlepsza do tej pory
Pregnancy taka zolta ikonka i zarodek w srodkuJak wpisuje pregnency to mi tysiac wyskakuje jak wyglada miniaturka.??
Hahaha no to zabawnieMyślę że się nauczy. Widzę dużo osób spaceruje z psem i wózkiem. My mamy gorzej nasz na dluuugi spacery się nie nadaje hehe i nie wiem czy nie bd musiała brać pod uwagę to żeby w wózku był kosz na dole nie torba.
Ja wlasnie zainstalowalamTez mam ta apke i polecam ciaża + jak dla mnie najlepsza do tej pory
Ja też uważam że spiworki sa super. Choć ja z tych matek ktore śpią z dzieckiem![]()