emilqqs
Fanka BB :)
Końcówka 11tc, dokładnie 10t6d bodajżeSuper [emoji173]️ najważniejsze, że wszystko w porządku, a waga napewno ruszy [emoji7]
Który masz tydzień ? Sorki, ale nie jestem w stanie wszystkich zapamiętać [emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Końcówka 11tc, dokładnie 10t6d bodajżeSuper [emoji173]️ najważniejsze, że wszystko w porządku, a waga napewno ruszy [emoji7]
Który masz tydzień ? Sorki, ale nie jestem w stanie wszystkich zapamiętać [emoji28]
Super [emoji4]masz zdjęcie??Końcówka 11tc, dokładnie 10t6d bodajże![]()
Kurde zdjęcie mam kijowe więc nawet nie wrzucalam, dziecko dzisiaj miało adhd i ciągle się ruszało, ale widzieliśmy już ze wykształciły się oczodoly, nos było widać i uszy, bobek machal rękami i nogami ciągle, nastepnym razem nagramy filmik z wizyty, to już za 3 tyg!Super [emoji4]masz zdjęcie??
Ja tak samo slyszalam. Takze to usg jest takim wyznacznikiem gdyby cos moglo byc nie takHej ja też tych badań z krwi narazie nie robie, tylko usg genetyczne. Lekarz mi powiedział że jeśli będzie coś nie tak na usg to ewentualnie wtedy pomyślimy bo sam nie jest przekonany do wiarygodności tych badań. Mówił że miał już kilka pacjentek którym wyszło badanie źle a później rodziły się zdrowe dzieci a one niepotrzebnie sie stresowaly. Trzeba podobno też być zdrowym bo nawet niewielkie przeziębienie może wpłynąć na wynik.
O widzisz... Ja i tak robie ze względu na poronienia i nawet jakbym miala placic to bym robila nawet nie orientuje się gdzie u nas mozna zrobic same te usg prenatalne tylko odrazu z testem z krwiI jest bardzo istotne zdanie jak dla mnie pod koniec artukułu, ze to badanie powinno być jak najbardziej robione gdy USG wychodzi poprawnie(bo właśnie usg jest mniej dokładne) .. w momencie jak usg wykazało, ze jest cos nie tak pappa już nic nie wniesie :/
O widzisz... Ja i tak robie ze względu na poronienia i nawet jakbym miala placic to bym robila nawet nie orientuje się gdzie u nas mozna zrobic same te usg prenatalne tylko odrazu z testem z krwi