reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2019

Od czasu kiedy przeszły mi mdłości kawę pije raz dziennie lub dwie słabsze z ekspresu.
Jeśli chodzi o kolyske to jakoś jestem na nie. Przy pierwszym dziecku nie bujalam do spania i teraz też nie zamierzam. Dziecko od urodzenia spalo w łóżeczku bez bujania a jedyne co robiłam to siedziałam przy nim do zasniecia. Nigdy nie miałam problemu z usypianiem i uważam że to dzięki temu że po prostu dziecko nie było nauczone bujania. Nawet jak budziło się w nocy to zasypialo ponownie bez problemu po jedzeniu. Ale wiadomo wszystkie te rzeczy dla dzieciaczkow są takie piękne że przyciągają uwagę i zachęcają do kupna

reklama
Co wy sadzicie o kolyskach czy tez koszach mojzesza bo mi sie to strasznie podoba ale chyba jest malo pozyteczne bo tylko do 6miesiaca zycia sie nada. I tak teraz znalazlam opcje z tiny love 3w1 i zastanawiam się czy warto
Mnie się strasznie podobają te kosze mojzesza tylko sie tak zastanawiam bo ze zdjec wyglada na to,ze bujają się wzdluz a nie w poprzek jak reszta kołysek..

To co jest ze mną nie tak że ja lubię nadal kawę a wy macie obrzydzenie? Większość kobiet powinna czuć obrzydzenie do kawy – chyba… Coś mi głowa już za bardzo pracuje dzisiaj
Spokojnie ja ze strasza to pilam kawke jak normalny czlowiek a z mlodsza zdarzaly sie dni niemocy i odstawialam ale na drugi dzień mnie ciaglo strasznie

Hej dziewczyny. Ja mam dziś ciężki dzień....od rana mam zły humor normalnie jestem rozdrazniona dziś do tego musiałam iść do pracy A dzis tyle ludzi że cały dzień na nogach :( wróciłam do domu A synek ma gorączkę 39 stopni i jak zwykle ciezko ja zbic...i jeszcze na noc mnie wymioty wziely juz gorzej byc nie moze :(

Co wy sadzicie o kolyskach czy tez koszach mojzesza bo mi sie to strasznie podoba ale chyba jest malo pozyteczne bo tylko do 6miesiaca zycia sie nada. I tak teraz znalazlam opcje z tiny love 3w1 i zastanawiam się czy warto
U nas super się sprawdziła naprawdę polecam
Pytanie z innej beczki… Czy pozwalacie sobie na kawe? Jeśli tak na ile dziennie?
Mnie odrzucilo ok 7tc ale w ciąży można pić 2 filiżanki

Link sie nie otwiera

IMG_7141.JPG

reklama
Do góry