Nocusia89:)
Fanka BB :)
Mi się raz na jakiś czas zdarza ale to rzadkośćJa rowniez budze sie kilka razy w nocy. Nie wiem czy w zyciu przespalam choc 1 noc bez pobudek...no chyba ze na dobrych nasennych to raz spalam prawie cale 24h![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi się raz na jakiś czas zdarza ale to rzadkośćJa rowniez budze sie kilka razy w nocy. Nie wiem czy w zyciu przespalam choc 1 noc bez pobudek...no chyba ze na dobrych nasennych to raz spalam prawie cale 24h![]()
Ja w poniedziałek dzwoniłam do szkoły rodzenia (takiej przy szpitalu) i chciałam tylko zapytać kiedy przyjmują zapisy a tu się okazało, że pierwsze wolne miejsca w listopadzie dopiero. Zmniejszyli grupy ze względu na wirusa. Nie chciałabym chodzić tak już przed samym porodem więc ubłagałam i wcisnęła mnie do grupy sierpień/wrzesień. Ale może w większych miastach jest inaczej bo i szkół więcej. Polecam dzwonić już teraz na wszelki wypadek :-)Jakoś po 20 tygodniu będę dzwonić do szkoły o terminy, a planuje iść jakoś przełom sierpnia-wrzesnia
U mnie bez zmian waga od poczatkuU mnie tez mierzy cisnienie ale ja sie waze w domku i jej mowie ile mam i ona wpisuje ponad 3 tygodzie temu mialam 74,8 teraz mam 75,8
Ja jutro zaczynam 18 tc a dopiero teraz na wadze przybyło 0,5 kgU mnie bez zmian waga od poczatku
Za to brzuch taki mimo braku dodatkowych kilogramowJa jutro zaczynam 18 tc a dopiero teraz na wadze przybyło 0,5 kg
Ja też do końca pierwszego trymestru miałam wzdęcia, bywało że i codziennie brałam espumisan bo nie mogłam wytrzymać teraz całe szczęście jest lepiejA espumisan? Miałam tak na początku ciąży i pomagał
Wow! Ale piękny brzuszekZa to brzuch taki mimo braku dodatkowych kilogramowdoslownie z dnia na dzien wyskoczyl. Wczesniej byl praktycznie nie widoczny
no ale nie ma sie co dziwic dzidzia juz mala nie jest...
Ja też już mam spora kulkę od początku szybko mi rośnie brzuszekZa to brzuch taki mimo braku dodatkowych kilogramowdoslownie z dnia na dzien wyskoczyl. Wczesniej byl praktycznie nie widoczny
Cudo ja mam wiekszy i 2kg na plusieZa to brzuch taki mimo braku dodatkowych kilogramowdoslownie z dnia na dzien wyskoczyl. Wczesniej byl praktycznie nie widoczny