zeberka363
jestem szalona :-D
Wczoraj w nocy myslalam ze nic nie pospie. Maly tak latal mi w brzuchu, ze nie wiedzialam czy cos sie mu dzieje.. ostatecznie musialam zrobic sobie 2 drzemki juz dzisiaj![]()
Mój też ostatnio po nocach szaleje na całego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj w nocy myslalam ze nic nie pospie. Maly tak latal mi w brzuchu, ze nie wiedzialam czy cos sie mu dzieje.. ostatecznie musialam zrobic sobie 2 drzemki juz dzisiaj![]()
A jak sie poloze na prawym boku to od razu czuje jak sie odpycha. Po orawej stronie ma glowke i raczki i tak jakby mu przeszkadza ta stronaMój też ostatnio po nocach szaleje na całego![]()
Mam podobnieA jak sie poloze na prawym boku to od razu czuje jak sie odpycha. Po orawej stronie ma glowke i raczki i tak jakby mu przeszkadza ta stronagmera, wierci sie. Czasami boje sie ze mu glowke zgniote ale nie daje rade ciagle na lewej stronie lezec..
Też jestem po wizycie. Początek 28 tygodnia i waży 1000g. No i też ułożony nóżkami w dół. Lekarz stwierdził, że kolejne 4 tygodnie powinny zdecydować czy jest szansa na naturalny. Później już raczej będzie za duży na obracanie i szanse drastycznie zmalejąCześć dziewczynyja po wizycie wszystko podobno dobrze i w wynikach badań i ogólnie, mały waży 917g, a mamy 27 tydzień skończony. Martwi mnie tylko trochę to, że zmienił pozycję i odwrócił się nóżkami w dół więc na dzień dzisiejszy grozi mi cesarka, ale Pani doktor powiedziała, że ona wierzy w grzeczność dzidziusia i że jeszcze się odwróci
pozdrawiam i powodzenia na dzisiejszych wizytach
![]()
U mnie też na ost wizycie stwierdził że ułożony główkowo w 25 tyg tylko jeszcze mogą zmienić połozenie bo wcześniej był położony poprzecznieU mnie w 26 tc obrucony już głowa w dół... Mam nadzieję że nie oznacza to że się szykuje na wcześniejsze wyjscie![]()