Czytałam, że to normalne bo narządy idą w górę i uciskają na płuca, też mi się coraz ciężej robiTo ja tak samo. W ostatnich dniach zauwazylam ze ciezej mi sie oddycha i strasznie szybko sie mecze ale to chyba za wczesnie..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czytałam, że to normalne bo narządy idą w górę i uciskają na płuca, też mi się coraz ciężej robiTo ja tak samo. W ostatnich dniach zauwazylam ze ciezej mi sie oddycha i strasznie szybko sie mecze ale to chyba za wczesnie..
Czasem czuję takie przeskoki przy wstawaniu właśnieA strzela wam czasem cos w miednicy? Bo ja kilka razy jak za szybko wstalam to tak mi huklo ale nie bolalo.
To tam samo jak ja doszukuję się symptomów co może być nie tak a największym moim zmartwieniem jest to że bardzo słabo czuje ruchy naprawdę muszę położyć się I wsłuchać w swój organizm może to wina łożyska na przedniej ścianie a może taki mam organizm Jednakże jest to stresujaceTak pierwsze i pewnie dlatego taka panikara ze mnie![]()
No nie dziwię się ja czasami w środku nocy się budzę i czekam, aż się poruszy więc gdybym ogólnie nie czuła to chyba bym oszalała..To tam samo jak ja doszukuję się symptomów co może być nie tak a największym moim zmartwieniem jest to że bardzo słabo czuje ruchy naprawdę muszę położyć się I wsłuchać w swój organizm może to wina łożyska na przedniej ścianie a może taki mam organizm Jednakże jest to stresujace