Martini4
Fanka BB :)
Też się z tego cieszęPowinnyśmy być wdzięczne za wytrzymałe pęcherze![]()
Chociaż mój mąż śmieje się że ja sikam na autopilocie, bo wstaje, idę i za 5 sek dalej śpię (czasem chrapię ;d)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Też się z tego cieszęPowinnyśmy być wdzięczne za wytrzymałe pęcherze![]()
Ja mam odstep 4 tygodni i nastepna wizyta 9.10. Mam nadzieje ze pozniej juz czesciej beda.. dobrze ze chodze do dwoch bo pewnie bardziej by mnie to stresowaloTak, miałam co 3 a teraz zaczynam co 2.
Ja przez większość czasu (oprócz miesiąca z krwiakiem) mam co 3 tyg.Czy ktoras z was ma juz wizyty czesciej niz co 4 tygodnie u swojego lekarza?
Ja mam cały czas co 3, za jakiś miesiąc chyba co 2 już będzieJa przez większość czasu (oprócz miesiąca z krwiakiem) mam co 3 tyg.
DziękiMiłego weekendu wszystkim![]()
A próbowałaś wywaru z imbiru z cytryna i miodem? Mleko z masłem miodem i czosnkiem, *spam* katar i sól fizjologiczna oraz herbata z sokiem malinowym. Zdrówka życzęDzięki
Wszystkim również życzę miłego weekendu!
Wizyty u lekarza mam raz w miesiącu teraz 5 października może teraz będzie częściej. Ja walczę z przeziębieniem domowymi sposobami ale słabo mi idzie![]()