Klaudyna91
Fanka BB :)
Ja mam dopiero 18.15 to usg trzeciego trymestru i już nie wiem co ze sobą zrobić. A jeszcze córka znowu coś zaczęła kaslac już ją zostawiłam w domu i się boje, żeby znowu mnie nie zaraziła 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze dużo czasu więc pewnie nie jeden raz zmieni pozycję dlatego nie martw sięI wszystko super, tylko znowu jest dupką w dół.... Wiem, że trzeba się cieszyć że zdrowy ale płakać mi się chce już. Wszystko bym zrobiła byle nie cesarka a on jakos chyba lubi tą pozycję.
Super, że wszystko dobrze, mi też lekarz powiedział tydzień temu na prenatalnych, że dziecko jeszcze może zmieniać pozycję. Ja mam dzisiaj wizytę kontrolną i jestem ciekawa czy coś urósł od zeszłego tygodnia.. Miłego dnia wszystkimI wszystko super, tylko znowu jest dupką w dół.... Wiem, że trzeba się cieszyć że zdrowy ale płakać mi się chce już. Wszystko bym zrobiła byle nie cesarka a on jakos chyba lubi tą pozycję.
Mój tak samo, co chwilę musiałam zmieniać pozycję, bo paniczowi było niewygodnieI u mnie dziś wizyta- w nocy mocno bronił i nie dawał spać...ciekawe jak ułożony![]()
1660 gr a to 30+5. Jest zgięty w pół także stopy miał koło buzi i się kopał w czoło na usgJeszcze dużo czasu więc pewnie nie jeden raz zmieni pozycję dlatego nie martw sięa duży już urósł?
Tak, dostałam ale u mnie to bez sensu moim zdaniem. Ja tylko się denerwuje a przecież wiem że ten typ tak ma. Bo czasem do 19 schodzi żeby 10 ruchów naliczyć.... On nie ma tak że zacznie i skacze, raz na tydzień może, bardziej gdzieś coś wypnie raz na jakiś czas i tyle. Za to jak się wypnie to mi łzy stają w oczach. I to nie że wzruszenia.No i po wizycie... ogólnie jest ok, mały znowu się obrócił-ah te jego nocne harce, siedzi pupą w dół.
Badania ok, tylko płytek krwi jeszcze mniej niż ostatnio- było 137,a jest 122. Norma jest powyżej 150
Dostałam skierowanie na hiv- jednak nie pójdę prywatnie,bo w tej ciąży będę robić to badanie po raz pierwszy.
Do tego dostałam karte ruchów płodu i mam je dziennie mierzyć- macie już też te karty?
Nastepna wizyta za 2 tyg![]()