Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobrze, że taką sytuację macie. U nas mąż nie umie takich prac więc zostaje nam wynająć kogośMy budujemy wszystko doslownie sami, wiec tez policzyc ile betonu czy piasku jest potrzebne to nie lada wyzwanie. Gdy sie ma ekipe to oni wiedza co i jak a tu moj maz i moj tata sami. Na ten moment mamy findamenty zrobione. Moj tata kilka domow juz wybudowal i na instalacjach sie zna bo robi w hydraulice wiec mamy wielka pomoc od niego) koszt materialow to kosmos ale czekac nie bedziemy bo raczej ceny nie schodza w dol nigdy a raczej rosna. Styropian to koszmar. Jak podalam cene koncowa tacie to sie zapytal czy to juz ocieplenie na caly dom a ja mowie ze tylko fundamenty to sie za glowe zlapal.. nam odchodzi robocizna ale normalnie gdy nie tata to pewnie nie budowalibysmy sie.
U nas straszna gaduła ale wszystko co wypowiada jest przypadkowe i bardziej ekscytuje się, że wypowiedział dźwięk, który mu się podoba. Myślę, że na świadome składanie sylab jest chyba trochę za wcześnieWraz ze wzrostem inflacji która u nas galopuje ceny materiałów będą rosły a wraz z tym nieruchomościwięc zawsze bardziej opłaci się zbudować dom samemu niż kupić mieszkanie o podobnym metrażu...
Ale pozwolę sobie wrócić do naszych wesołych maluchówczy wasze dzieci próbują coś składać z sylab? Ma ma, me me, ba ba, ga ga? Bo moja gada jak ma swój moment i zastanawiam się czy przypadkiem czy to już z własnej woli jej się udaje? Bardzo się tym ekscytuję
![]()
Mój podobnie a i jeszcze robi takie głośne aaaaaaaaa jak się wścieka takim ostrym głosemU nas nie mowi zadnych sylab.. na razie tylko piszczy
Najczesciej dzwieki wydaje jak wklada dobuzi zabawki i gryzaki. No i lubi pelzac z pielucha w buziMój podobnie a i jeszcze robi takie głośne aaaaaaaaa jak się wścieka takim ostrym głosem![]()