EvilDesiree
Fanka BB :)
Kurczę... aż tak?U mnie skończyło się jak zawsze...
Co się dzieje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurczę... aż tak?U mnie skończyło się jak zawsze...
Kurde myslalam, ze wydziwiam juz.. Ale mam tam samo. Ciagle napinam miesnie i wgl... :/Takie dziwne uczucie tego bolu ? Muszę ruszać nogami, napinac, naciągnąć stopę w górę i dół.. kopać.. niestety mecza w trakcie spoczynku.. Więc nie da się spać..
Wyczytałam że te tabl na mdlosci moga spowodować ten stan (antichistamine wlasnie) I nie wiem co robic.. czy pomagać sobie w mdlosciach Ale szkodzić na łydki czy radzić z mdlosciami i męczyć z lydkami...![]()
Bardzo mało pije, dużo wymiotuje, odwadniam się i to jedyny ratunekKurczę... aż tak?
Co się dzieje?
Tak mocno się odwodniłaś?U mnie skończyło się jak zawsze...
Dobrze, że masz możliwość taką.Bardzo mało pije, dużo wymiotuje, odwadniam się i to jedyny ratunek
Niestety mam wstręt do picia , staram się jeść wodniste owoce ale to za małoTak mocno się odwodniłaś?
400 jednostek w suplemencie MamaDHA Premium Plus i dodatkowe 400 kwasu foliowego metylowanegoDziewczyny jaka dawke kwasu foliowego bierzecie?
olejek z drzewa herba herbacianego, skuteczny i niegroźny dla nas. Jego minus to intensywny zapach.Dziewczyny co można brać na wypryski w ciąży. Nie wiem czy powodem jest ciąża czy maseczka. Macie jakieś sprawdzone mascie, kremy toniki ? Pomocy
Kurde myslalam, ze wydziwiam juz.. Ale mam tam samo. Ciagle napinam miesnie i wgl... :/