aniia00
Fanka BB :)
Fajnie tak spotkac po 6 latachKojarzę właśnie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie tak spotkac po 6 latachKojarzę właśnie![]()
Dzieciaczki prześliczne. Super taka duża rodzinka.I jezzcze kilka![]()
Dobra to moze i mi odpowiesz. Farbuje henną włosy i pod prysznicem zawsze splukuje i tak mi chwycil kolor ze zamiast bialy dół jest żółty od tej henny. Są jakieś magiczne srodki zeby to zmyc? Probowalam sody, kwasku cytrynowego a nawet pasty do zebow bo podobno wybielai za noc nie zejdzie
I jezzcze kilka![]()
Spróbuje jak gdzies spirytus kupieSproboj spirytusJa domywam w pracy tak umywalke po hennie bo zazwyczaj napaćkam
![]()
Myślę że jak masz 3 synów i 2 córy to plec jest chyba mało ważna czy się myle?
Ja nie mam dzieci. Zaczęliśmy starania od 2013 roku (19 lat) jestem po 4 stratach to jest moja 5 Ciąża i mam nadzieję że w końcu zakończy się happy endem a później następne dzieci jak będą to będę się cieszyć a jak nie to będę się cieszyć z jedynaka[emoji4]
Fajnie tak spotkac po 6 latachu mnie to 2 ciaza, ale bardzo wyczekana
![]()
No tak co racja to racja. [emoji3059][emoji3059][emoji3059]Oczywiście że obojętne, choć wolalabym Core z 2 powodów. Dla dziewczynki mam wszystko, oraz dziewczynka przy niewiele starszych siostrach miala by lepiej niż chłopiec.. Bo jednak dziewczyny by się bawiły razem. Oczywiście nie mówię że moja córcia nie bawi się z chłopakami, bawią się Ale jednak tez lubi lalki itd.. A znowu łatwiej dziewczynce dostosować się do zabaw chlopiecych niz na odwrót
Co Bog da - będę się cieszyć.
Powyżej pisalam do Cb zapomnialam zacytowac.
Tak fajnie się spotkać po latach![]()