Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@marteczka35 gratulacje cudownych wieść.
@Tymon'sMom juz lepiej plemienia mialam od piąteku do niedzieli teraz już ok zobaczyny co lekarz powie w sobotę A Ty tez do niego w sobotę sie wybierasz piękne zdjecia podeślij))). Ja jeszcze sie zastanowię czy wogole bede chodzić do fastlege albo położnej czy wogole nie zostanę prywatnie zawsze to większy komfort jesli chodzi o język przynajmniej dla mnie Trochę kosztowny ale jednak komfort
Ja na kursie...powiedzcie mi bo jedna dziewczyna ma manie pryskania sie perfumami a mi mega przeszkadza ten zapach w takim malym pomieszczeniu...glowa po prostu pęka. Glupio bedzie jak jej powiem zeby tego nie robila? Wytrzymac nie idzie po prostu
Tak... ale dopiero dziś usłyszałam serducho...piękna melodiaDziewczyny jak często używacie detektora tętna płodu? Bo ja jak w końcu znalazłam ,to bym co chwilę słuchała [emoji86][emoji85]
Ja mam 19 także też już na koniecTak [emoji4] ja mam chyba ostatnia z nas wszystkich bo 22 czerwca [emoji846]
Dziewczyny! Jestem po ❤ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12.
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkamiodwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg
ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak.
według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze
Oto trzy zdjęciana jednym rączka, na drugim siurek
a na trzecim ON ❤❤
Mega szczesliwa jestema mąż chodzi z takim bananem
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Super!! Gratuluje, ale cudowne wiesci! Piekny dzidziol!Dziewczyny! Jestem po ❤ a więc tak. Wszystko dobrze, przytyłam niecały kilogram, bąbello ma 7.5cm i nadrobił więc dzisiaj wedlug usg 13+4 i data porodu na 5.12.
Ogolnie wiercil sie caly czas i tak kopal nóżkami i rączkamiodwrócony jest do dołu więc patrzy sobie w stronę moich nóg
ogólnie mowie on... Boooooo na 70% chłopak.
według mojej doktorki.. Zobaczymy czy potwierdzi sie na prenatalnych pojutrze
Oto trzy zdjęciana jednym rączka, na drugim siurek
a na trzecim ON ❤❤
Mega szczesliwa jestema mąż chodzi z takim bananem
Zobacz załącznik 1128155
Zobacz załącznik 1128156
Zobacz załącznik 1128157
Ja bym sprobowala powiedziec, bo napewno bym nie wytrzymala perfum terazJa na kursie...powiedzcie mi bo jedna dziewczyna ma manie pryskania sie perfumami a mi mega przeszkadza ten zapach w takim malym pomieszczeniu...glowa po prostu pęka. Glupio bedzie jak jej powiem zeby tego nie robila? Wytrzymac nie idzie po prostu
[/QUOTE]To super,że plamienie minęłoja też miałam stracha,bo niedawno pomimo brania luteiny też się delikatnie pojawiło,może to znów termin miesiączki i dlatego...
Ja mam w sobotę na 13.ooa ty? Może się spotkamy w poczekalni
powoli zaczynam się stresować.
Też gdybym miała blisko do polskiego lekarza,to wolalabym skorzystać, chociaż te ceny powalają +jeszcze droga,jakies 1000 kr pewnie
Poprosiłabym ją delikatnietak żeby jej nie urazić
![]()